Äntligen har vi tagit in grymma produkter från det gröna sminkmärket Ilia Beauty! Ilia är ett amerikanskt märke som skapar makeup som klår många av de konventionella märkena, utan att ge avkall på naturliga och hållbara ingredienser. 

 

Ilia Beauty grundades av Sasha Plavsic som sedan barnsben levt nära naturen i Kanada. Efter flera år i LA där hon jobbat med mode och varumärkesbyggande, besökte hon sin mamma hemma i Vancouver. Där uppmanade hennes mamma att Sasha skulle skärskåda ingredienslistan på sitt favorit-läppcerat. När hon läste på förstod hon att ceratet innehöll ämnen som var tveksamma, både ur miljö- och hälsosynvinkel.

Sasha antog då utmaningen att skapa ett eget läppcerat med ingredienser som kommer från naturen. Och så var Ilia Beauty född! Här kan ni höra Sasha själv berätta:

 

Ilia-brand-mascara

Vi har valt att ta in några av Ilias mest älskade produkter, som foundation, puder, concealer, krämrouge, ögonbrynsgelé, mascara och multistick. Läppbalsam som är en blandning mellan läppstift och färgade cerat, har blivit något av Ilias signum och numera finns de även med spf!

Hoppas ni kommer att gilla Ilia Beauty lika mycket som vi gör! Här kan ni spana in sortimentet >>>