Nyårsafton är för många en speciell tid för festligheter och firande. Att klä sig fint och lägga en extra glittrig makeup är ett sätt att uttrycka sin personlighet och skapa positiva minnen inför det kommande året.
Lek med olika stilar, färger och accessoarer för att skapa en unik look som speglar deras personlighet och stil.
Här kommer några tips till en festlig och glittrande makeup

Primer för ögonskugga: Innan du applicerar ögonskugga och glitter, se till att använda en ögonskuggsprimer för att skapa en jämn yta och förbättra ögonskuggans hållbarhet. Det hjälper också till att intensifiera färgen på ögonskuggan och glittret.

primer ögonskugga Inika-Radiant-Glow-Veil-front-lid-on-by-Inika-Organic

 

 

Glittrande ögonskugga: Använd en glittrande ögonskugga för att ge dina ögon en festlig touch. Du kan välja mellan löst glitter, krämig ögonskugga eller pressat glittrande pulver. Applicera ögonskuggan jämnt över ögonlocket och bygg upp intensiteten gradvis för önskat resultat.

 

Produktbild Eyeshadow-Quad-Flowers-open-by-Inika-Organic Lily Lolo Mineral Eye Shadow - Pixie Sparkle

Eyeliner: För en långvarig och hållbar look, använd en vattenfast eyeliner. Du kan skapa en vinge eller en dramatisk linje för att framhäva dina ögon. Om du vill addera extra glamour, välj en eyeliner med glitter eller använd en glittrande eyeliner över den vanliga för en subtil effekt.

maria åkerberg eye liner dark grey

Röda festliga läppar: Rött läppstift är en tidlös och glamorös val för festliga tillfällen och kommer definitivt att lägga till en touch av elegans och feststämning till din nyårslook.

Inika-Lip-Crayon-Chili-Red-front-lid-off-by-Inika-Organic rött läppstift Maria Åkerberg

Highlighter för extra glow: Framhäv dina ansiktsdrag med en highlighter för extra glans. Applicera den på toppen av kindbenen, näsryggen och under ögonbrynen för att skapa en strålande effekt. Välj en highlighter med subtila glitterpartiklar för att fånga ljuset på ett vackert sätt.

flytande highlighter

 

Vi hoppas du får ett fint slut på året och önskar dig en glimrande nyår ✨