Det har landat tre spännande nyheter från det ekologiska märket Mossa i shoppen som vi ser fram emot att testa nu när våren är runt hörnet! Märket Mossa kommer från Lettland och hämtar sin inspiration från den nordiska naturen och produkterna innehåller mängder av vårdande och antioxidantrika nordiska bär så som björnbär, hjortron, blåbär och havtorn. Det känns som helt rätt ingredienser att pigga upp vintertrött hud med och boosta den inför härliga vår- och sommardagar!

Låt oss spana in nyheterna närmare:

 

 

Mossa 365 Days Defence Natural Sunscreen SPF 30, en tunn och lätt ansiktskräm med solskyddsfaktor 30 som skyddar dig från solens skadliga UVA- och UVB-strålar året runt. Solskyddskrämen innehåller havtorn och omegasyror som återfuktar huden. Vitaminer från hallon som hjälper neutralisera yttre faktorer som stress och föroreningar.

 

Här hittar du Mossa 365 Days Defence Natural Sunscreen SPF 30>>

 

 

 

 

Mossa Juicy Shake Eye Makeup Remover är en mjukgörande tvåfas-rengöring som tar bort ögonsmink, även vattenfast makeup. Sminkborttagningen innehåller hyaluronsyra som återfuktar huden och extrakt från hallon och havtorn som tillför vitaminer till den känsliga huden kring ögonen.

 

Här hittar du Mossa Juicy Shake Eye Makeup Remover>>

 

 

 

 

 

 

Mossa Vitamin Cocktail Energy Boost Eye Cream är en återfuktande och boostande ögonkräm som hjälper till att reducera svullna och trötta ögon samt fyller ut fina linjer. Ögonkrämen är fylld med vårdande vitaminer från havtorn och hallon som ger huden kring ögonen glow och lyster.

 

Här hittar du Mossa Vitamin Cocktail Energy Boost Eye Cream>>

 

 

 

 

Klicka här för att se alla nyheter i shoppen>>