Vi på Naturligt Snygg välkomnar svenska Föllinge till shoppen – ekologisk hudvård från jämtländska fjällen med nordiska naturen som inspiration! Kanske har du lagt märke till de små koordinaterna på Föllinges förpackningar? Föllinges hudvård tillverkas faktiskt i den lilla staden Föllinge i Jämtland. I de rena och till stor del orörda bergskedjorna i norra Sverige produceras all hudvård i deras egna fabrik.

Ekopionjärer sen 1985

Föllinge startade redan 1985 och är riktiga pionjärer inom ekologiskt och hälsa, då grundaren Lilly Johansson drev ett hälsohem kallat Föllingegården. Än idag arbetar de efter samma vision och med ledorden harmoni, balans och skönhet, precis som företagets grundare – med visionen att skapa effektiva hudvårdsprodukter baserade på rena, ekologiska råvaror från naturen.

Föllinge – prisvärt för hela familjen

Hos Föllinge hittar du ett komplett sortiment för hela familjen från topp till tå; schampon, tvålar, deodoranter, massage- och kroppsoljor, ansiktskrämer, ansiktsoljor, handkräm, fotkräm, läppbalsam, salvor och geler. Alla produkter med naturliga ingredienser och medicinalväxter i fokus som till exempel ringblomma, lavendel, tea tree och aloe vera.

Tre klassiker från Föllinge – ringblomssalva, liniment & morotsolja

 

Föllinge Marigold Ointment, 60 ml, 383 kr. En ringblomssalva är ett måste i varje badrum! Populära ringblomman är en traditionell medicinalväxt med lugnande och antibakteriella egenskaper. Prova att använda salvan vid självsprickor – den feta salvan ger bra effekt på till exempel torr hud, nariga händer, fötter och armbågar. Dessutom har ringblommans nyttiga ämnen tagits tillvara och blandats med bivax, olivolja och eteriska oljor för extra återfuktning!

 

 

 

 

 

 

Föllinge White Crystal Liniment Lotion, 100 ml, 179 kr. Ett populärt, kylande liniment som passar bra vid träningsvärk, trötta fötter, krypningar i benen, massage eller annan typ av spänningar i musklerna. Linimentet innehåller aloe vera, glycerin och en speciell blandning som kallas vita blomman med extrakt från mentol, japanmynta, kamfer, eucalyptus och lavendel som hjälper musklerna att slappna av.

 

 

 

 

 

produktbild Föllinge Carrot Oil

 

 

Föllinge Carrot Oil, 15 ml, 169 kr. Ansiktsolja med morot är en riktig klassiker! Morotsfröolja ger en lätt, tunn olja som snabbt går in i huden och gör underverk för trött och torr hud. Ansiktsoljan innehåller också avokadoolja, jojobaolja och squalene som ger huden näring och en silkeslen känsla. Dessutom doftar den ljuvligt av lavendel, ylang ylang och apelsin!

 

 

 

 

Här kan du spana in alla Föllinges produkter >>>

Mer läsning om Föllinge:

Beauty-battle: ekologisk ansiktsrengöring