Visste du att svenska c/o Gerd har skapat ett Änglaprojekt för att ge fattiga barn i Kapstaden tillgång till förskola och förnödenheter?! Under året genomför c/o Gerd flera olika initiativ för att samla in pengar till projektet: lördagen den 15 juni initierade de aktiviteter runt om landet tillsammans med återförsäljare och kunder. Vi på Naturligt Snygg hade till exempel 10% rabatt på allt från c/o Gerd i shoppen – samtidigt som 10% av all c/o Gerd-försäljning skänktes till Änglaprojektet.

Änglaprojektet hjälper en förskola i Philippi Township, en av Kapstadens fattigaste kåkstäder. Här får 40 barn mellan åldrarna 0-5 år gå i förskola. Projektet stöttar med mat, medicin, skolmaterial samt lön till de två kvinnorna som arbetar där. c/o Gerds grundare Johan Wiklund har själv besökt förskolan och intygar att detta bidrag verkligen gör en stor skillnad för många.

Organisationen African Sunrise Volunteering and internship och Taina Sincic, som är Co-Director på organisationen, är svensk kontakt på förskolan och ser till att alla bidrag kommer fram rätt.

Här kan du läsa mer om Änglaprojektet!

 

 

Här hittar du produkter från c/o Gerd >>>