Nu är det hög tid att fylla på necessären inför semestern och vi har plockat fram de somrigaste favoriterna från Neal’s Yard Remedies – smarta reseprodukter som räddar semestern eller varför inte jobba på glowet inifrån och ut?

Neal’s Yard Remedies är ett av de äldsta, mest välrenommerade ekologiska märkena på marknaden. Det brittiska märket har sen 1981 erbjudit högkvalitativ hudvård i de fina djupblåa flaskorna och ingredienserna utvinns från traditionella växter och så långt möjligt brukas dessutom ingredienser från etiska jordbruksprogram, exempelvis Fairtrade Foundation. Effektivt, etiskt och ekologiskt – det gillar vi!

 

 

Handsprit är riktigt bra att ha med sig för att hålla händerna rena på språng! Natural Defense Hand Spray en riktigt bra handdesinfektionsspray med en blandning av rena eteriska oljor som lavendel, neroli samt citrus och trollhassel som håller dina händer naturligt rena och fräscha. Perfekt i handväskan eller i sommarstugan!

Neals_Facial_Wipes.jpg

Rengöringsservetter är riktigt behändiga att ha i resväskan eller sommarstugan! Organic Facial Wipes är berikade med lugnande aloe vera och antioxidantrikt vitt te. Skonsamma nog att kunna användas dagligen på alla hudtyper. Rengöringsservetterna är tillverkade av 100% ekologisk och nedbrytbar bomull.

neals yard remedies de-stress

Aromatherapy Blend De-Stress är en härlig eterisk olja att ta med sig på semestern för fullständig avkoppling! Låt doften av ylang ylang och neroli lugna dina sinnen genom att använda i oljebrännare, droppa några droppar i ett ångbad eller varför inte några droppar i en basolja (t.ex. Argan Oil) och använd vid massage.

neals yard remedies skrubb wild rose

För dig som vill ta fram ditt sommarglow så fungerar Rehydrating Rose Face Polish och Honey & Orange Facial Scrub utmärkt till detta. En skrubb tar bort döda hudceller och tar fram lystern. Följ upp med Wild Rose Beauty Balm som är en fantastisk Balm du kan använda på flera sätt, bl.a. som oljerengöring, vårdande nattkräm och lindring på solskadad hud. För en lättare formula kan du blanda balmet med Wild Rose Beauty Elixir som är ett serum med återfuktande och lystergivande effekt. Härliga multiprodukter som fungerar perfekt på resande fot!

neals yard remedies superfood

Smarriga smoothies och juicer går inte av för hackor i sommar! Boosta dem med pulver och kosttillskott för att stödja huden inifrån och jobba på lystern i huden. Superfood Organic Radiance är fullpackad med antioxidanter och vitamin C från bl.a. açai, blåbär, körsbär och gojibär. Blanda med mjölk, vatten eller i en smoothie, eller strössla över gröt, müsli eller yoghurt. Vitamin C Boost är ett närande kosttillskott i tablettform för dig som föredrar det, även detta fullpackad med antioxidanter och vitamin C.

neal-yard-remedies-coconut-oil-600x600

Organic Virgin Coconut Oil är en kallpressad, ekologisk kokosolja av högsta kvalitet med många olika användningsområden! Använd i bakning, stekning, i salladsdressing eller i din smoothie. Du kan också använda kokosolja i håret före eller efter schamponering, som balsam, på torr hårbotten eller vid oil pulling, rengöring enligt den ayurvediska metoden som är ett fantastiskt bra sätt att hjälpa till att rengöra munnen. Snacka om en multitaskande produkt!