Nu är det dags att förnya hud- och kroppsvårdsrutinen inför sommaren och vi har samlat de mest populära sommarfavoriterna från Mossa. Lettiska märket Mossa tillverkar prisvärda, ekologiska produkter i samma fabrik som Madara, men är billigare tack vare andra ingredienser och annan marknadsföring.

I Mossas sortiment finns många guldkorn – här kommer 5 sommarfavoriter från Mossa:

MossaSpfLotion

Mossa Mineral Sunscreen Lotion SPF 20

Är du ute efter ett solskydd som är lätt att applicera, ger huden vacker lyster och inga vita hinnor? Då är det denna du ska testa! Solskyddskrämen är naturligt certifierad, baserad på mineraler och har solskyddsfaktor 20. Dessutom har solskyddet en silkeslen och återfuktande formula och innehåller rikligt med betakaroten, omegafettsyror, vitaminer, antioxidanter och havtronsolja som skyddar huden. Mums!

Köp för endast 166 kr >>>

MossaJuicyClean3in1CleansingMicellarWater

Mossa Juicy Clean 3 in 1 Cleansing Micellar Water

Denna klassiker går inte av för hackor – har du velat rengöra ansiktet, tvätta bort sminket, tona och återfukta huden i ett enda steg? Här har du ett micellärt vatten som gör just detta! Mossa Micellar Water har en trippelverkande effekt med en mild och naturlig mikroemulsion bestående av hallonvitaminer och hyaluronsyra. Micellärvattnet förenklar dina dagliga rutiner, är praktisk på resor och skön att svepa på huden under de varma månaderna!

Köp för endast 119 kr >>>

mossa shampoo conditioner

Mossa Vitamin Moisture Shampoo & Mossa Vitamin Moisture Conditioner

Denna duo går åt hos oss – och vi förstår varför! Ett naturligt fuktgivande schampo med vitaminer från jordgubbar – och en härligt somrig jordgubbsdoft. Schampot stärker och ger håret en snygg glans samt lugnar hårbotten. Passar alla hårtyper.

Köp för endast 135 kr >>>

Balsamet är reparerande och gör håret mjukt och silkeslent, med en härlig somrig jordgubbsdoft! Innehåller jordgubbsfröolja som är mycket vitaminrikt, och hjälper till att reparera, släta ut och ge håret en vacker glans. Balsamet innehåller även kokosnötsolja som är djupt återfuktande och som gör håret mjukt och lätt att reda ut och motverkar frissighet. Passar alla hårtyper.

Köp för endast 135 kr >>>

MossaVitaminCocktailFacialOil

Mossa Vitamin Cocktail Facial Oil

En ansiktsolja är ett måste för dig som vill ha lyster i sommar! Denna cocktail med kraftfulla växtextrakt från bla.a. ekologisk hallon, havtorn, jojoba, nattljus, nypon och tomat återställer hudens fuktbalans och har en djupgående, närande verkan. En favorit hos många av våra bloggare såväl som kunder!

Köp för endast 149 kr >>>

MossaVitaminCocktailEnergyBoostMultiUseMask&NightCreamMossa Vitamin Cocktail Multi-Use Mask & Night Cream

Efter en dag i solen är denna mask otroligt härlig! Använd ett generöst lager som ansiktsmask eller lägg som nattkräm som din hud blivit torr i solen. Masken ger dig strålande hud och en extra boost tack vare hyaluronsyra, vitamin E och C som gör huden spänstig och len liksom skyddande antioxidanter som motverkar åldrande. En riktigt fukt- och glowboost!

Köp för endast 176 kr >>>

Spana in hela Mossas sortiment här! >>>