Ansiktsvatten, oljor, skrubbar och smarta multiprodukter – svensk-marockanska varumärket Loelle har de viktigaste skönhetsfavoriterna för sommaren i sitt sortiment.

Här är produkterna vi själva kommer att satsa på i sommar:

OBA_Instagram_2018-loelle-utan

 

Loelle Rose Water – det här prisvinnande rosenvattnet är ett måste i sommarväskan! Denna multiprodukt kan användas som ansiktsvatten vid rengöring, som en svalkande ansiktsdusch under dagen, för återfuktning av hårbotten, det kan blandas med din ansiktskräm, mm! Att den blivit utsedd till Årets Bästa Ansiktsvatten i Organic Beauty Awards 2018 är ett bevis på hur grymt detta ansiktsvatten är. Med andra ord – se till att packa ner en i sommarens resväska!

Köp här för 129 kr >>>

 

Loelle_Neroli_100mlLoelle Neroli Water – denna nyhet från Loelle är minst lika uppskattad som rosenvattnet! Neroli Water har samma fina multifunktionella egenskaper men har en utsökt doft av neroli, apelsinblomma som den också kallas, och är underbar att spraya över ansiktet under varma sommardagar.

Spana in här för 149 kr >>>

 

 

 

 

 

Loelle_skrubbvanteVi kommer också satsa på en skrubbvante som stimulerar blodflödet och ger huden en strålande lyster. Den kan användas ihop med ens vanliga duschtvål, eller för ett riktigt bra resultat, tillsammans med Loelles Marockanska Svarttvål som rengör och tar bort döda hudceller och återfuktar huden.

Köp Loelles skrubbhandske för 79 kronor >>>

Köp Loelles Marockanska Svartttvål för 109 kronor >>>

 

 

 

 

loelle-arganolja-grapefruitEfter en lång dag i solen förtjänar ansiktet en riktig fukt och närningsboost – och då är en arganolja grym! Arganolja är rik på E-vitamin och antioxidanter, och den mjukgör både hår och hud samt ger en omedelbar lyster. Den förbättrar hudens spänst, minimerar fina linjer och lugnar irritationer. Loelle har arganoljor i olika storlekar och flaskor – och ett par doftsatta varianter. Vilken vi helst vill ha i sommar? Arganolja med doft av grapefrukt – så härligt sommarfräscht och lyxigt såklart!

Köp Loelles Arganolja med Grapefrukt här för 199 kr >>>

Köp Loelles Arganolja i pumpflaska här för 229 kr >>>

 

 

 

 

hair oil loelle argan olja kaktusfikon olja

Blir det mycket bad för dig i sommar? Då rekommenderar vi Loelles vårdande Hair Oil som stöttar håret och tillför näring samtidigt som det gör håret mjukt och följsamt. Det är ett naturligt alternativ till silikondroppar och gör att du får ett fint svall även under sommaren när sol och bad sliter som mest på håret.

Köp Loelle Hair Oil för 399 kr >>>

 

 

 

 

 

 

loelle-morotsfro-olja

 

Carrot Seed Oil – är en ekologisk, kallpressad morotsfröolja. Den har reparerande och återuppbyggande egenskaper och passar därför bra att smörja på solbränd och skadad hud. Rik på A- och E-vitamin och innehåller beta-karoten och antioxidanter. Klart att vi satsar på den också i sommar!

Köp här för 109 kronor >>>