Nu lanserar vi en rolig nyhet i vår shop! Naturlig och ekologisk hårvård från det amerikanska märket Rahua (uttalas ”ra-wa”).

Nyckelingrediens i de lyxiga och flerfaldigt prisbelönade hårprodukterna är rahuaolja som kommer från nötter på trädet Ungurahua som växer i Amazonas. Oljan är rik på fettsyran Omega-9 och som kan penetrera håret och ge skydd och näring. Oljan finns i nästan samtliga produkter, från schampo och balsam till stylingprodukter.

Märket grundades av den New York-baserade frisören Fabian Lliguin som har sitt ursprung i Ecuador, och som under sina många resor till Amazonas upptäckte rahuaoljans fantastiska effekt i håret. Tillsammans med sin fru Anna Ayers driver de flera projekt i Amazonas för att skydda regnskogen och stötta befolkningen på plats.

Fler stjärningredienser i Rahuas produkter är quinoa som hjälper till att bibehålla fukt i håret, extrakt från grönt te som är rikt på antioxidanter och som kan skydda håret från skadliga UV-strålar, samt fuktgivande aloe vera.

Produkterna innehåller enbart naturliga och ekologiska ingredienser och passar för alla hårtyper, även färgade hår. Samtliga produkter är dessutom veganska.
I sortimentet finns schampo och balsam för olika behov samt flera stylingprodukter som hårvax, torrschampo och saltspray.

Spana in produkterna här >>>

Här kan ni möta grundarna: