Svenska Bruns gör handgjorda schampon och balsam som snabbt har blivit storfavoriter hos våra kunder – och vi förstår varför! Grymma ekologiska produkter utvecklade för typiska skandinaviska hår, och med magiska dofter!

Idag lanserar vi två ursöta nyheter från Bruns: Hårsufflé nr 14 och 15 i praktiska resestorlekar på 50 ml.

En annan nyhet är att Bruns har valt att ta bort pumparna på sina schampon och balsam eftersom de utgör en större miljömässig belastning och inte kan återvinnas. Dessutom kunde pumparna ibland krångla. Så för att värna om miljön har man valt att istället använda skruvkorkar.

brunsx2

En av Bruns produkter som vi gillar extra mycket är Bruns Balsam nr 03 som är oparfymerat. Det här balsamet är ”helsyster” med Balsam nr. 01 men är alltså helt fritt från doft. Det är ett lyxigt och drygt balsam med krämig konsistens, det extraknäcker även som hårinpackning om du låter produkten verka lite längre i håret. 

Denna multiprodukt kan du även använda som bodylotion, om du tex tillsätter några droppar av din favoritolja!

Det är extra milt och handgjort, framtaget för dig som har allergi mot parfym, perfekt om du är gravid eller om du som förälder som vill bada med din baby. Dessa milda egenskaper gör det också perfekt att använda som sminkborttagning! Toppen om du ska ut och resa. 2017 vann Bruns Schampo och Balsam nr. 03 Organic Beauty Awards för bästa hårvårdsserie!

 

bruns_schampo

För dig som ännu inte har testat produkterna kommer här en guide till olika schampon och balsam från Bruns:

Bruns Schampo och Balsam 01:

Schampo 01 är för dig med fint skandinavisk hår. Det ger volym och stadga. Och har en underbar doft av kokos och kardemumma! Detta schampo har blivit en storfavorit bland våra kunder och röstades fram till Årets Produkt 2016 av er kunder. För vissa räcker det att använda schampo 01, medan andra vill avsluta hårtvätten med balsam.

Balsam 01 hör ihop med Schampo 01 och rekommenderas också för dig med fint skandinaviskt hår. Har samma underbara doft. Ett krämigt och drygt balsam som också kan användas som inpackning.

Läs Hannah Sjöströms recension av Bruns Schampo & Balsam 01 

Bruns Schampo och Balsam 02:

Schampo 02 är för dig med normalt till tjockare hår som vill ha lite tyngd. Ett utmärkt schampo för dig med lockigt hår då det gör håret mjukt och följsamt och reder ut håret. Har en förförisk doft av lotusblomma och vått gräs.

Balsam 02 hör ihop med Schampo 02 och passar således också för dig med lite tjockare hår. Ger lite tyngd samtidigt som håret får lite stadga och volym. Ger fin glans och gör håret riktigt mjukt och följsamt och utan friss!

Läs Veckans Ekos recension av Bruns Schampo & Balsam 02

Bruns Schampo och Balsam 03:

Schampo 03 är samma som schampo 01 fast helt utan doft. Alltså utvecklat för dig med fint skandinaviskt hår, men som kanske är känslig mot dofter, har allergier eller vill ha ett doftfritt alternativ. Perfekt schampo för hela familjen, det är såpass rent och snällt att även de allra minst bebisarna kan använda det.

Balsam 03 är samma som balsam 01 men doftfritt. Det här är också en supermultiprodukt: går alldeles utmärkt att använda som sminkborttagning, och om du tillsätter några droppar av din favoritolja kan du använda balsamet som bodylotion! att använda som bodylotion. Denna produkt har dessutom

 

Läs mer om Bruns schampo och balsam här

Bruns Schampo och Balsam 04:

Schampo 04 är djuprengörande schampo som ger mycket volym och luft i håret. Ett bra alternativ när du vill göra en detox för ditt hår och verkligen rengöra på djupet. Håller håret rent i flera dagar. Ger håret en lätt stylingeffekt. Balsam rekommenderas efteråt, särskilt om du vill ha en mjukare känsla. Har en magisk doft av citrus och mynta!

Balsam 04 kompletterar schampo 04 och ger ditt hår en fin glans efter hårtvätt. Har en lätt struktur, och samma härliga doft av citrus och mynta. 

Läs Hannah Sjöströms recension av Bruns Schampo & Balsam 04