Äntligen lanseras BYBIs ikoniska guldmask i Sverige: Acid Gold Face Mask. Denna exfolierande och djuprengörande ansiktsmask ger huden ny lyster och klarhet. En måste-ha-produkt i höst! 

Brittiska BYBI skapar ekologiska och veganska hudvårdsprodukter med moderna ingredienser som boostar huden och ger den ett vackert glow. Nu har två nya produkter adderats till sortimentet – låt oss spana in dem:

Ansiktsmask som ger huden lyster

BYBI Acid Gold Face Mask är en exfolierande och djuprengörande ansiktsmask som ger huden ny lyster och klarhet. Den innehåller naturliga AHA-syror som tar bort döda hudceller på ytan, för att ge plats för ny, levande hud.

Innehåller även pumpa- och papaya-enzymer som ytterligare hjälper till att förbättra och jämna ut hudens textur.

Den är rik på vitamin A, C och E och innehåller havtornsolja, glycerol och xylitol samt blåbär som lindrar rodnad. Trots att masken är väldigt effektiv torkar den inte ut huden, utan lämnar den rent balanserad och mjuk.

Acid Mask Gold passar alla hudtyper.

Handla BYBI Acid Gold AHA Face Mask här för endast 325 kr >>

 

Dagkrämen med solskydd & lätt formula

BYBI Day Defence SPF 30 är en skyddande och mjukgörande dagkräm för ansiktet. Den har ett högt innehåll av vitamin A och E samt buritiolja som stärker skadad hud. Innehåller även betakaroten för att skydda huden mot föroreningar och yttre stress.

Ett högt solskydd, spf 30, gör att krämen skyddar ansiktet mot både UVB- och UVA-strålning. Samtidigt har den en lätt formula som inte täpper igen huden. Den kan användas året om, men särskilt bra under sommarhalvåret då behovet av solskydd är extra stort.

Passar bäst för normal till torr hy.

Handla BYBI Day Defence SPF 30 här för endast 310 kr >>

 

Här hittar du hela BYBIs sortiment >>>

Mer läsning om hudvården från BYBI:

Recension: Supercharge Serum från ByBi Beauty