Det prisvärda, ekologiska sminkmärket Purobio kommer nu ut med flera härliga ögonbrynsprodukter – allt du behöver för att skapa väldefinierade, snygga bryn till hösten!

Nu kikar vi närmare:

BrowMade är ett ekologiskt ögonbrynsvax som formar, färgar och definierar dina ögonbryn. Med ögonbrynsvaxet fyller du enkelt i dina bryn, du kan skapa både buskiga ögonbryn eller mer klassiskt formade ögonbryn! Vaxet är pigmenterat, ger stadga, färg och torkar snabbt. Jojobaolja, solrosolja och karnaubavaxet hjälper ögonbrynsvaxet att fästa på brynhåren samtidigt som de verkar vårdande. BrowMade ger en matt finish och passar för alla hudtyper. Välj bland fyra fina nyanser!

Eyebrow Pencil är en matt, mjuk ekologisk ögonbrynspenna för mörka ögonbryn. Med ögonbrynspennan fyller du i och justerar ögonbrynens form och kan sen borsta igenom brynen med hjälp av den tillhörande borsten på pennan – och du kan även använda pennan som eyeliner. Ögonbrynspennan passar även känsliga ögon och dig med kontaktlinser.

PuroBIO BrowMade Brushes Kit 13 + 14 är ett borstset för att fylla i, forma och framhäva dina ögonbryn. En har korta elastiska borsthår vilket gör den idealisk för att applicera produkter för ögonbryn, ögon och på läppar, till exempel brynvax, flytande concealer, läppstift och eyeliner kan appliceras med precision. Borstens korta och fina borststrån gör att du kan både måla både linjer och fylla i på samma gång. Den andra borsten är en brynborste av nylon som används för att borsta igenom dina ögonbryn och lägga brynstråna på plats. Alla puroBIOs borstar är allergivänliga och veganska.

 

Här hittar du hela Purobios sortiment >>

Mer läsning om Purobio:

Steg för steg: Hållbar foundation & bas från PuroBio