Vår härliga skönhetshöst fortsätter! Lagom till hösten lanserar Maria Åkerberg 3 spännande kit som piggar upp i höstmörkret:

Nyheter från Maria Åkerberg:

Maria Åkerberg At Home Treatment Clearing Set är en renande kur som lugnar och balanserar huden. Produkterna samverkar för att ge en ordentlig djuprengöring, vilket passar alla hudtyper.

Kitet innehåller AHA & Jojoba Peeling 30 ml är en dubbelverkande peeling med mjölksyra av sockerbetor och korn utvunna ur jojobaolja som varsamt avlägsnar döda hudceller, ger ökad lyster och rengör din hud på djupet.

Peelingen kompletteras med Face Mask Clearing 50 ml, en ansiktsmask som innehåller kisel som renar huden och C-vitamin som förser huden med antioxidanter.

Här hittar du Maria Åkerberg At Home Treatment Clearing Set för endast 249 kr (ord pris 308 kr) >>

 

 

Maria Åkerberg At Home Treatment Moist är en aktiv kur som boostar torr hud med näring och fukt, vilket ger lyster och gör huden sammetslen. Kuren lämpar sig även för känslig hud, dock inte för hud med rosacea.

I kuren ingår Papaya Peeling 30 ml, en dubbelverkande peeling med papain, ett enzym av papaya, som varsamt exfolierar huden samt luckrar upp och avlägsnar döda hudceller.

Peelingen kompletteras med Face Mask Moist 50 ml, en fuktgivande och stärkande ansiktsmask med C-vitamin från eteriska oljor av mandarin och neroli.

Här hittar du Maria Åkerberg At Home Treatment Moist för endast 249 kr (ord pris 318 kr) >>

 

 

Maria Åkerberg Wash & Glow är det perfekta dusch-paketet! Erbjudandet innehåller ett kombinerat schampo och duschtvål samt en kroppsolja som kan användas både i duschen och i badkaret.

Hair & Body Shampoo Beautiful 250 ml är ett milt, vårdande schampo och fräsch duschgel i ett. Produkten piggar upp torrt, matt och livlöst hår och ger en underbar doft av citron, bergamott, apelsin och kardemumma.

Shower & Bath Oil 250 ml är en välgörande olja med eukalyptus. Den kan användas som badolja eller i duschen för att mjukgöra huden. Den innehåller också eukalyptusolja som doftar friskt och är antiseptisk. I varmt badvatten förångas den och ger ett aromabad som lindrar vid förkylning.

Här hittar du Maria Åkerberg Wash & Glow för endast 299 kr (ord pris 378 kr) >>

Fler nyheter i shoppen:

Nyhet: lyster & klarhet med BYBIs nya ansiktsmask med AHA-syra