Ekologiskt schampo och balsam. Letar du efter ett bra ekologiskt schampo och balsam som passar hela familjen? Och som inte är för dyrt? Då har du hittat rätt! Spana in Madaras populära schampon och balsam för olika hårtyper: 

 

Madara har fyra olika vårdande hårtvättsserier med schampo och tillhörande balsam: Gloss & Vibrancy, Color & Shine och Nuorish & Repair samt nya serien Grow.

madara-shampoo-och-balsam

Madara, Colour & Shine

Produkter för dig som vill skydda och bevara färgat eller behandlat hår. De vårdande ingredienserna ger kraft och glans till ditt hår. Så här säger vår bloggare Marita Karlson om denna serie:

”Jag fullkomligt älskar detta. Schampot löddrar och har en len konsistens som inte alls tovar och gör håret strävt ens i duschen. Balsamet var enkelt att massera in och gjorde håret enkelt att reda ut. Schampot är berikat med hästkastanj, groblad och nordiska linfrön som ger håret kraft och glans och skyddar färgat och behandlat hår. Doften är ljuvlig.”

Köp Colour & Shine Shampo, 175 kr >>>

Köp Colour & Shine Conditioner, 175 kr  >>>

madara nourish repair ekologiskt schampo

Madara, Nourish & Repair

Dessa produkter förebygger och tar udden av torrt och frissigt hår. Det lindrar brutna och kluvna toppar. Stärker stråna inifrån och lämnar håret silkeslent och glänsande. Vår bloggare Hannah skriver så här om schampot:

”Rengör, känns fräscht och lika lätt att skölja ur. Håret känns återfuktat, rent och håller sig också rent länge. Ett jättebra basschampo utan krusiduller som håller mitt hår vårdat och i fin form!” 

Köp Nourish & Repair Shampo, 175 kr >>>

Köp Nourish & Repair Conditioner, 175 kr >>>

 

MadaraGlossVibranceShampoo

Madara, Gloss & Vibrancy

Dessa produkter reder ut, ger fin lyster och maxar din volym. Förebygger torra hårtoppar. Denna serie passar för normalt hår och är mycket populärt bland kunder som vill ha schampo och balsam som ger volym och glans.

Produkterna kan även användas av dig som har känslig hårbotten, eftersom de verkar lugnande.

Köp Gloss & Vibrancy Shampo, 175 kr >>>

Köp Gloss & Vibrancy Conditioner, 175 kr >>>

 

 

Madara, Grow

Ett nytt schampo och balsam från Madara som stimulerar hårväxten i håret. Hjälper också tunt hår att få mer volym och fyllighet. I serien finns också ett serum för hårbotten som stimulerar hårsäckarna.

Produkterna passar dig som har tappat hår pga stress, kris, amning, klimakteriet eller av andra orsaker. Produkterna gör rent, ger håret glans och näring.

Köp Grow Volume Shampoo, 245 kronor >>>

Köp Grow Volume Conditioner, 245 kronor >>>

 

Ny hårvård från Madara som ger volym & stimulerar hårväxten