Under hela mars månad har vi lite extra fokus på ekologiska hårvårdsprodukter på Naturligt Snygg. Du kommer att hitta flera olika tips och hacks, produktguider. Här spanar vi in Madaras populära hårtvättsprodukter.  

Madara har tre olika vårdande hårtvättsserier med schampo och tillhörande balsam: Vibrancy, Shine och Repair. Låt oss titta lite närmare på dessa:

Colour & Shine

madara-shampoo-och-balsam-1024x768Produkter för dig som vill skydda och bevara färgat eller behandlat hår. De vårdande ingredienserna ger kraft och glans till ditt hår.

Så här säger vår bloggare Marita Karlson om denna serie:

Jag fullkomligt älskar detta. Schampot löddrar och har en len konsistens som inte alls tovar och gör håret strävt ens i duschen. Balsamet var enkelt att massera in och gjorde håret enkelt att reda ut. Schampot är berikat med hästkastanj, groblad och nordiska linfrön som ger håret kraft och glans och skyddar färgat och behandlat hår. Doften är ljuvlig. Betyg: 5.

Köp Colour & Shine Shampo här för 149 kr >>>

Köp Colour & Shine Conditioner här för 149 kr  >>>

 

Nourish & Repair

madara-1024x858Dessa produkter förebygger och tar udden av torrt och frissigt hår. Det lindrar brutna och kluvna toppar. Stärker stråna inifrån och lämnar håret silkeslent och glänsande.

Så här säger bloggaren SofiLou om denna duo:

Schampo: Lätt att fördela i håret, skummar härligt och sköljs enkelt ur. Min hårbotten mår bra och mitt hår håller sig rent i flera dagar. Betyg: 4,5
Balsam: Ett krämigt balsam som enkelt fördelas över håret och mina torra lockar suger bokstavligen åt sig balsamet. Känns otroligt fuktgivande, något som är a och o för en curly girl som jag. Betyg: 4

 

Köp Nourish & Repair Shampo här för 149 kr >>>

Köp Nourish & Repair Conditioner här för 149 kr >>>

 

Gloss & Vibrancy

Dessa produkter reder ut, ger fin lyster och maxar din volym. Förebygger torra hårtoppar. Denna serie passar för normalt hår och är mycket populärt bland kunder som vill ha schampo och balsam som ger volym och glans.

Produkterna kan även användas av dig som har känslig hårbotten, eftersom de verkar lugnande.

Köp Gloss & Vibrancy Shampo här för endast 149 kr >>>

Köp Gloss & Vibrancy Conditioner här för endast 149 kr >>>