Vi är så glada över att välkomna det brittiska hudvårdsmärket Oilixia i Naturligt Snyggs butik. Detta gröna och relativt unga skönhetsmärke är grundat av globetrottern Alexandra Janson. Med brittiskt och lettiskt ursprung och en uppväxt i Australien fick Alexandra tidigt upp intresset för resor och olika kulturer – och hon fascinerades av alla traditionella lokala ingredienser som människor runt om på jorden använde i sina skönhetsprodukter.

Som en hyllning till de effektiva och kraftfulla – men inte alltid så kända – ingredienserna startade Alexandra skönhetsföretaget Oilixia. Varumärket består idag av tre kultförklarade ansiktsvårdsprodukter som  baseras på unika och sällsynta ingredienser och växtextrakt som härstammar från lokala producenter över hela världen.

I den här filmen presenterar Alexandra själv märkets produkter:

 

Alla produkter tillverkas i Storbritannien i små partier för att deras optimala kraft och fräschhet ska kunna garanteras. Alla ingredienser är hundra procent naturliga eller naturligt härledda och omsorgsfullt utvalda för att ge specifika skönhetsfördelar och resultat som din hud kommer att älska. Låt oss spana in seriens tre produkter:

Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Cleanser

 

Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Cleanser är en innovativ rengöringsgel som avlägsnar även den tyngsta makeup utan att torka ut huden. Den passar alla hudtyper.

Det exotiska receptet innehåller kakadu plum-extraktet är en av de bästa naturliga källorna till antioxidanten vitamin C. Den exfolierar försiktigt huden och gör den strålande och mjuk. Makadamiaolja ger huden näring och antibakteriell eukalyptusolja hjälper till att bekämpa skönhetsfläckar.

Läs mer och handla här >>>

 

 

Oilixia Explorer Blend Facial Oil

 

Oilixia Explorer Blend Facial Oil är en lätt och återfuktande ansiktsolja som genast tas upp av huden och inte efterlämnar något utom en naturligt vacker, glänsande hud. Nyckelingrediensen är den kallpressade, retinolrika cacay-oljan som återfuktar huden och mjukar ut fina linjer och rynkor. Innehåller också extrakt av parakrasse som hjälper till att stabilisera huden, samt tomatextrakt som gör huden mer glänsande och jämn.

Läs mer och handla här >>>

 

 

 

Oilixia Amazonian Cacay Facial OilOilixia Amazonian Cacay Facial Oil är en rik och närande ansiktsolja för normal till torr hud. Denna ansiktsolja är lite rikare än Oilixia Explorer Blend ansiktsolja, vilket gör den idealisk att använda på natten, under vintern och när huden behöver skämmas bort lite extra

Innehåller unika sydamerikanska växtextrakt som stimulerar nybildningen av hudytans celler som kallpressad, retinolrik cacay-olja och antioxiderande acai-olja som är rik på vitamin E, liksom extrakt av den näringsrika amazonliljan. 

Läs mer och handla här >>>