Jag har testat 3 stycken olika färger från Kure Bazaar som gav helt olika resultat. Det gemensamma för alla är att de luktar ganska mycket, men för mig som är doftkänslig är det inget problem då lukten lägger sig snabbt.

 

Jag gillar även penseln till dessa nagellack, väldigt enkel att arbeta med. Jag har tidigare testat nagellack från Kure Bazaar och måste säga att kvalitén är grym med tanke på att cirka 85-95 % av innehållet i alla nagellack är från naturmaterial.

 

Kure Bazaar, Nail Polish Rose Punk 

Detta är mitt nya favoritnagellack! Färgen är fantastiskt snygg och känns både somrig och höstig på en och samma gång. Det räcker att endast lägga ett lager för att nageln ska bli täckt med färg. Det torkar hyfsat snabbt och har bra hållbarhet. Om du gillar färgen så prova detta! Du lär inte bli besviken. Betyg: 5

 

 

Kure Bazaar, Nail Polish Gypsy

Supersnygg färg på detta! Det behövs flera lager för att det ska bli en jämn fin färg, och jag vill helst att det ska gå snabbt så jag blir lite otålig över att behöva måla flera lager. När nagellacket väl är på plats blir resultatet riktigt snyggt. Denna färg är väldigt somrig, men jag använder alla färger året om så denna lär med stor sannolikhet bli ett av mina mest använda nagellack. Betyg: 3,5

 

Kure Bazaar, Nail Polish Fuji

Den här nyansen var inte lika enkel att få jämn på nageln, det behövdes flera lager för att den inte skulle kännas genomskinlig. Färgen är inte heller i min smak, trivdes inte alls att ha denna på mina naglar. Ett stort plus var ändå hållbarheten på nageln. Betyg: 2,5

/Katja