Stort grattis säger vi till @tussington som är vinnare av juli månads instagramtävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

Så här säger Therese om sitt köp: ”Jag har aldrig beställt från Naturligt Snygg förut, men beställningen kom snabbt med hemleverans och allt fint förpackat. Tack!”.

På bilden ser vi fem härliga ekologiska produkter – vi kikar närmare:

Från vänster: Lily Lolo Natural Mascara är en av våra bästsäljande mascaror som ger fransarna volym, längd och definition. En mascara som är omtyckt av många kunder och bloggare!

Hynt Beauty Sunprep Broad Spectrum SPF 25 Sunscreen är en dagkräm med inbyggt solskydd som det haglar in bra recensioner på – inte så konstigt när den känns lätt på huden, inte lämnar några vita hinnor och ger inte någon kladdig känsla på huden!

Har du svårt att hitta en doftfri och ekologisk deo? Då kan Naturlig Deo Doftfri vara den du söker! Få och noga utvalda ingredienser såsom ekologisk kokosolja, jojobaolja, majsstärkelse och bikarbonat eliminerar svettlukt. Deon har inga tillsatta doftämnen samt innehåller doftfri kokosolja – passar utmärkt för de som vill använda parfymfri deo.

Benecos Body Lotion Pomegranate & Rose samt Benecos Body Lotion Apricot & Elderflower återfuktar kroppen, absorberas snabbt och gör huden mjuk och smidigt. För att inte tala om att de doftar ljuvligt!

Grattis igen säger vi till @tussington!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>