Har du problem med acne och oren hy? Då ska du spana in de två senaste hudvårdsnyheterna från Madara. Två dubbelverkande produkter som verkar effektivt samtidigt som de balanserar och lugnar huden.

 

Madara Acne Intense Blemish & Pore Treatment är en punktkräm som förhindrar akne och andra orenheter att täppa till porer. Krämen innehåller zink, tea tree och salicylsyra som både lugnar irritation och balanserar överdriven oljeproduktion, pormaskar och finnar. Salicylsyran avlägsnar även skonsamt döda hudceller och låter krämen jobba djupare i huden.

Krämen ska användas regelbundet eller under 6 veckor för behandling av inflammerat område. Resultatet blir en ren och klar hud.

Madara Acne Intense Blemish Pore Treatment finns att köpa här >>>

 

 

 

 

Som komplement till krämen lanseras även Madara Acne Acute Spot Roll-On som är en punktprodukt i en praktiskt roll-on som hjälper huden att läka orenheter. Det är en antibakteriell produkt som både lugnar inflammation och främjar läkning. Salicylsyra avlägsnar döda hudceller, vilket gör att det aktiva innehållet kan arbeta på djupet. Produkten kommer i en smart roll-on-förpackning som man lätt kan ta med, för att kunna upprepa behandlingen efter 2 timmar, vilket maximerar effekten.

Madara Acne Acute Spot Roll-on finns att köpa här >>>

 

 

Mer om Madaras sminkutbud hittar du här:

Lansering av Madaras smink – finns i shoppen NU!