Stort grattis säger vi till @mitthemivitt som är vinnare av november månads instagramtävling på Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss. 

På bilden ser vi ekologiska hårvårdsprodukter från svenska Bruns och Neal’s Yard Remedies – vi kikar närmare:

• Från vänster: Bruns Schampo Nr 05 som är ett oparfymerat schampo för dig som vill ha en djuprengörande effekt i håret och tvätta bort smuts och avlagringar. Resultatet blir ett rent håret med volym – schampot är också perfekt för dig som vill övergå till ekologisk hårvård för att detoxa håret från syntetiska ämnen.

Neal’s Yard Remedies Nourishing Lavender Shampoo är ett schampo som doftar lavendel och passar dig med fint hår som vill få mer volym. Schampot löddrar inte lika mycket som vanliga schampon, för att försiktigt rengöra håret utan att torka ut det och ta bort hårets naturliga oljor.

Bruns Hårmask Nr 23 är en oparfymerad hårinpackning som är omåttligt populär i shoppen – en riktigt djupverkande och reparerande behandling för uttorkade, risiga och trasiga hår, som ger mjukhet, glans och tar bort friss. En favorit i mångas badrumsskåp!

Neal’s Yard Remedies Aromatic Shower Gel – en väldoftande och mjukgörande duschkräm med återfuktande aloe vera som tvättar rent utan att torka ut huden. Doftar gott av eteriska oljor från spansk geranium och lavendel som lugnar och ger ro till både kropp och själ!

Grattis igen säger vi till @mitthemivitt!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter och lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>