Lagom till vintern släpper svenska Care of Gerd nyheter till kroppen – vårdande och återfuktande body lotions och kroppstvålar med härliga dofter! Vad sägs om nyheten Blueberry Vanilla Fudge som doftar ljuvligt av vanilj och fudge och utökning av favoriterna Rosemary och Lemongrass?

Spana in dessa godingar:

 

Body Shower Blueberry Vanilla Fudge kommer i två varianter; 500 ml och 275 ml, rengör huden skonsamt samtidigt som den återfuktar och doftar magiskt av vanilj och fudge!

 

Body Lotion Blueberry Vanilla Fudge kommer även den i två varianter; 500 ml och 275 ml, och är en härlig kroppslotion som återfuktar huden tack vare antioxidantrik blåbärsfröolja, avokadoolja samt shea- och kakaosmör. Den här lotionen ger dessutom den där härliga doften av vanilj och fudge! Går snabbt in i huden och lämnar ingen kladdig känsla.

 

Body Lotion Lemongrass finns i två storlekar, 500 ml och 275 ml, och är en body lotion som återfuktar huden med avokadoolja samt shea- och kakaosmör som verkar vårdande för en torr hud. Går snabbt in i huden, lämnar ingen kladdig känsla och har dessutom en upplyftande doft av citrongräs!

 

Body Lotion Rosemary kommer i två storlekar, 500 ml och 275 ml, är en body lotion som återfuktar huden med avokadoolja samt shea- och kakaosmör som verkar vårdande för en torr hud. Här har du en bodylotion som doftar gott av rosmarin, går snabbt in i huden och lämnar ingen kladdig hinna.

 

 

Populära Foot Cream Tea Tree & Peppermint finns nu även i 500 ml – fotkrämen har en lyxigt krämig formula och verkar återfuktande och vårdande för dina torra fötter!

Spana in alla nyheter från c/o Gerd här! >>