Stort grattis säger vi till @birgitta_backstadi som är vinnare av juni månads instagram-tävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

”Doftar ljuvligt! Längtar redan efter duschen och att få smörja in kroppen med rena naturliga produkter” säger @birgitta_backstadi.

Produkterna är listade här:

 

Moonsun Beeswax Body Oil är en härlig bivaxolja med inslag av havtorn. Oljan vårdar huden varsamt och har en harmonisk doft av lindblom och citrongräs. Den sköna oljiga konsistensen är lätt att smörja in i huden och håller den mjuk hela dagen.

Handla här för 335 kr >>

 

 

 

 

 

Moonsun Body & Hair Soap är en ljuvlig tvål för både kropp och hår. Den ger håret en fin glans och gör huden len. Det här en riktig multiprodukt som kan användas på flera sätt: den fungerar även utmärkt som makeup-rengöring för dig som föredrar en mer löddrig rengöring. Den kan också användas som rakkräm till ansikte och kropp. Dessutom doftar den kryddigt av citrus som efterlämnar en ren, väldoftande känsla.

Köp här för 199 kr >>

 

 

 

 

Grattis igen säger vi till @birgitta_backstadi

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtag #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>