Är du trött på vinterblekhet och längtar efter lite färg? Då är det dags att säga hej till Aussie Bronze – en unik brun-utan-sol-produkt från Australien som just nu gör succé världen över. Här behöver du inte vänta flera timmar på ett resultat – detta är instant solbränna! 

Allt startade med en tonåring som ville testa brun-utan-sol, och en mamma som inte tyckte att några av de konventionella BUS-produkterna kändes tillräckligt säkra eller giftfria. Så mamman i fråga – Sacha Roberts – bestämde sig för att utveckla en egen brun-utan-sol-produkt och skapade Aussie Bronze.

Sachas mål var att ta fram en produkt som ger en snygg solbränna utan toner av orange eller med den karakteristiska brun-utan-sol-doften – vilket hon har lyckats med. Produkterna ger omedelbart huden en snygg solbrun färg, – alltså ingen väntetid! – och som håller upp till 24 timmar, och som enkelt kan tvättas av i duschen. Såklart är Aussie Bronze helt naturlig och fri från DHA och andra syntetiska toxiner.

Aussie Bronze har en mörk färg innan applicering, men den naturliga mineralbaserade färgen anpassar sig efter alla hudtoner och smälter perfekt in. Resultatet blir en solbrun, fräsch hud som har lyster och en naturligt solkysst ton. Om du vill ha en djupare färg kan du applicera flera lager. Så grymt tycker vi på Naturligt Snygg – och ser fram emot en vår och sommar med en riktigt schysst aussie-bränna!

Här kan du läsa mer om produkten och handla Aussie Bronze Brun Utan Sol >>>

Hannah skriver så här:

”Nästan mer som en färgad hudlotion som återfuktar huden och ger snygg glow på en sekund! Lätt i konsistensen, doftar gott av typ kokos och choklad! Alltså, man blir riktigt snygg brun, utan att det ser orange eller konstigt ut. Men jag är mest imponerad av det naturliga, snabba och snygga resultatet.”