Meny

Recension

SJÖ SKIN Happy Honey Mask

Populär 6-i-1 ansiktsmask från svenskt märke från Karlstad. Denna multitasker är en 100% naturlig mask med bland annat närodlad honung, pärlkorn, kaolinlera och kalamin. Resultatet ska ge en jämnare, klar, lugn hud med hälsosam lyster.

SJÖ SKIN Happy Honey Mask, 495 kr. Jag såg verkligen fram emot att testa denna mask då jag sett så många positiva recensioner! Och ja, jag kan bara hålla med – den har snabbt blivit en av mina favoritmasker som jag kommer köpa en ny burk av så snart denna är slut! Jag använder den medföljande penseln och applicerar ett ganska tunt lager över hela ansiktet, om du använder för mycket kommer masken börja droppa eftersom den i kontakt med värme blir mer flytande. Den känns riktigt skön på huden, huden liksom myser under den här masken och du kan ha den på en bra stund eftersom den inte torkar. När jag sköljer av den med vatten förvandlas den till en mjölk och pärlkornen exfolierar huden försiktigt. Huden lämnas återfuktad, djupt rengjord och glowig – den här masken är en fröjd att använda! 

Betyg: 5/5

sjö skin mask

Recension

Maria Åkerberg Volume Mascara

Ekologisk mascara – kan något annat vara knepigare att pricka rätt på? Jag testar denna från svenska Maria Åkerberg och här är mina tankar:

Maria Åkerberg Volume Mascara, 10 ml, 189 kr. En mascara som utlovar ett långvarigt, naturligt resultat. Om du målar på försiktigt med mascara får du en naturlig look, om du föredrar en mer dramatisk look fyller du på med fler lager.

Fin hylsa. Jag har testat mascaran i några veckor nu och resultatet är blandat. Mascara-borsten är bra utformad, fransarna blir definierade och får volym, även vid några få svep. Det går enkelt att jobba upp en mer dramatisk party-look om så önskas. På mig smular mascaran inte, men tyvärr ”färgar” den av sig på ögonlocken och under nedre fransarna. Om hållbarheten hade varit bättre hade denna mascara fått full pott då effekten är riktigt fin!

Betyg: 3/5

maria åkerberg mascara volume

Recension

Evolve Radiant Glow Mask

Ansiktsmask som ska peela huden skonsamt med hjälp av kokosnötsskalpulver. Naturligt sockerextrakt lugnar, återfuktar irriterad, torr hud och gör huden silkeslen. Ansiktsmasken ska ge lyster och återfukta huden.

Evolve Radiant Glow Mask, 269 kr. Det första man möts av är den ljuvliga doften av choklad och vanilj! Masken är krämig och kornig, jag har applicerat ett generöst lager på huden med hjälp av en pensel. Masken känns något för ”enkel”, typ som att man applicerar kladdkakssmet i ansiktet (vilket ju kan vara både positivt och negativt haha). Hur som helst är den skön och återfuktande på huden, jag låter den sitta på ett bra tag innan jag sköljer av med ljummet vatten i cirkulerande rörelser. Då skrubbar kornen ansiktet samtidigt som masken åker av. Jag tycker kornen är liiite för riviga, och hade föredragit finare korn. Masken blir till en mjölk när den kommer i kontakt med vatten och huden lämnas sen mjuk, återfuktad och med betydligt mer lyster! Var detta min favoritmask? Nja, inte riktigt men en prisvärd mask till dig som älskar choklad och gillar lite riviga masker!

Betyg: 4/5

evolve mask