Nu har vi fått påfyllning i butiken av Whamisa – hurra! Whamisa är ett av få ekologisk certifierade K-beautymärken.

K-Beauty kallas skönhetsprodukter från Sydkorea. Den sydkoreanska hudvården skiljer sig lite från den ”klassiska” europeiska och just felfri hud med mycket lyster är ett viktigt skönhetsideal i Sydkorea och många andra asiatiska länder. Därför använder man ofta upp emot 10-15 olika produkter i sin dagliga hudvårdsrutin. Double cleanse (dubbel rengöring) är vanligt och det innebär att man använder minst två olika rengöringar. Toners, mister och essenser är också vanligt att använda i en sydkoreansk hudvårdsrutin, gärna flera olika och i flera lager.

Whamisas produkter är ekologiska och innehåller extrakt från frukter, växter och olika sädesslag som har jäst i en särskild fermenteringsprocess som bevarar näringsämnena och som ska ge extra näring till huden. De flesta av dem är också vattenfria och basen är istället extrakt från växten såpaloe. Alla produkter är ekologiskt certifierade enligt BDIH.

Whamisa-branding-sheet-masks

I Whamisas sortiment återfinns flera olika innovativa rengöringar, mister och toners men också peelingar, ansiktslotioner och ansiktskrämer. Synonymt med K-Beauty är också ansiktsmasker, så kallade sheet masks, eller arkmasker, som man lägger på ansiktet och sen drar av efter några minuter.

Här finns särskilda hudvårdsprodukter för fet och oljig hud, produkter för torr hud och för normal och mogen hud. Dessutom finns de flesta produkter som mindre testers.

För att fira detta får ni just nu en Organic Flowers Toner Original tester (20 ml) som gåva vid köp över 100 kr från Whamisa! >>>

Toner Original är ett ansiktsvatten som passar för alla hudtyper. Berikad med krysantemum, risextrakt och Galactomyces som alla hjälper till att hålla huden återfuktad. Gurka- och broccoliextrakt bidrar till att lugna och förbereda huden för fuktkräm.

Spana in hela sortimentet med hudvård från Whamisa här!

 

Läs mer:

Testat: Spännande Peeling Mitts från Whamisa

Guide till hudvården från Whamisa