Maria Åkerberg lanserar spännande nyheter för håret – vad sägs om en återfuktande hårmask i en smart tub och schampo med lime som motverkar fett hår? Scrolla vidare för att ta del av alla roliga nyheter!

Maria-akerberg-hair-mask-affish

Hair Mask från Maria Åkerberg är en extra kraftfull, naturlig hårinpackning som återställer fuktbalansen och gör ditt hår silkeslent. Hair Mask kommer i en smart tub och innehåller eterisk olja av Ingefära som verkar välgörande för hårbotten samt blommor från Ylang Ylang-trädet som verkar balanserande och ger glans. Broccoliolja och Jojobaolja tillför nyttiga fettsyror som ger fin lyster utan att håret känns fett. Spana in Hair Mask här >>>

Maria-akerberg-Hair-Body-Shampoo-Lime--set

Maria Åkerberg Hair & Body Shampoo utökas nu med doften Lime. De multifunktionella schampona är milda och vårdande för både hår och kropp och kan även användas som raklödder och ansiktsrengöring för normal hud. Schampot innehåller eterisk olja av Lime som motverkar fett hår.

Hair & Body Shampoo Lime 500 ml finns här >>>

Hair & Body Shampoo Lime 250 ml finns här >>>

Maria-akerberg-hair-spray-organic-transparet-flaska-125ml

Maria Åkerberg Hair Spray Organic har en ny, förbättrad formula som breddar dess användningsområden ytterligare. Innehållet av salt har ökats vilket bidrar med stadga och gör att frisyren håller ännu längre.

Hair Spray Organic är en ekologisk hårspray som täcker varje hårstrå och ger håret stadga och glans. Den innehåller skyddande Aloe Vera och vårdande Jojobaolja. Eterisk olja av Pomeransträdet verkar balanserande på hårbotten.
Här hittar du Hair Spray Organic >>>

 

MER LÄSNING FÖR DIG:

Hannah Sjöström: Mina 16 favoriter från Maria Åkerberg >>>

Green Beauty Squad: Toppbetyg till Maria Åkerberg Face Lotion More >>>

Lista: 16 ekologiska hårinpackningar som gör ditt hår silkeslent >>>