Concealer – en magisk sminkprodukt som trollar bort mörka ringar, blodkärl och ilskna finnar på ett kick och är en must have i sminkväskan. Här kommer tips på grymma concealers!

Att hitta rätt concealer kan vara klurigt, en concealer ska vara täckande och samtidigt inte vara kakig och torr. Men när du hittar rätt concealer är det en riktigt tacksam produkt att ha till hands! Hos Naturligt Snygg har vi ett brett utbud av ekologiska och veganska concealers vars ingredienser stödjer huden och fungerar läkande.

Här hittar du 9 av de bästa och populära concealers hos Naturligt Snygg!

Hela listan: Bäst i test concealers:

1.RMS Beauty, Un Cover-Up

Formula: Kräm i burk Veganvänlig: Nej Betyg: 5/5

RMS-beauty-un-cover-up-22-5På första plats är tveklöst RMS Beautys bästsäljare Un Cover-Up! Den här jobbar på att förhöja din hud istället för att dölja den. Concealern är återfuktande, närande och känns lätt på huden. Den är matad med naturliga och ekologiska ingredienser som renande rosmarin, kokosolja och bivax som vårdar din hud. Resultatet är en snygg och naturlig finish i huden.

Så här säger vår kund Sonja om concealern:
Det här är den bästa concealern jag har haft! Helt underbar att jobba med, och perfekt resultat när man även använder den tillhörande borsten. Gillar mest att den liksom smälter in i huden, och döljer ojämnheter utan att egentligen täcka över dem. Precis som namnet antyder! Den är dessutom otroligt dryg!

Köp RMS Beauty Un Cover-Up för 415 kronor >>>

 

 

2. Hynt Beauty, Duet Perfecting Concealer

Formula: Kräm i burk Veganvänlig: Ja Betyg: 5/5

Hynt Beauty Duet Perfecting Concealer - Fair

På stark andraplats hittas Duet Perfecting Concealer från Hynt Beauty. En lätt concealer som erbjuder perfekt täckning utan att täppa till porerna. Täcker effektivt blemmor, finnar, pigmentfläckar och mörka ringar utan att torka ut huden eller bli kakig. Fylld av botaniska extrakt och oljor med läkande egenskaper som skyddar huden. Concealern smälter in i huden och lämnar ett perfekt resultat som håller hela dagen!

Vår Kund Veronica säger såhär:
Tveklöst bästa concealern jag använt! Krämig, täckande som lätt klappas in utan att det blir kakigt. Älskar allt med den från den lyxiga glasburken, resultatet till hur dryg den är.

Köp här för 257 kronor >>>

 

 

 

3. Madara, The Concealer

Formula: Kräm i hylsa Veganvänlig: Ja Betyg: 4/5

En concealer från Madara som döljer mörka ringar, finnar och rodnad samtidigt som den smälter in naturligt i huden. Återfuktande hyaluronsyra och blurrande mineraler ger lyster och lång hållbarhet. Sheasmör, vitamin C och E, blåbärsextrakt och aloe vera ser till att resultatet inte blir torrt och kakigt. Använd för att dölja ojämnheter och ljusa upp ögonområdet.

Naturligt Snyggs bloggare Emmi säger såhär:
Krämig, flytande concealer som är enkel att applicera direkt på huden och går enkelt att jobba in utan att varken förstöra sminket under, bli kakigt eller randigt. Medium till full täckning som känns krämig och återfuktande på huden. Concealern ger lite lyster också, vilket jag aldrig tackar nej till. Den här concealern är lite av ett halleluja-moment för mig faktiskt, och har snabbt blivit en favorit hos mig!

Köp den här för 230 kronor >>>

 

 

4. Lily Lolo, Mineral Concealer

Formula: Puder i burk Veganvänlig: Ja Betyg: 5/5

Lily lolo mineral concealer barely beige

Här är en concealer i puderform som ger en kraftigare täckning än vanlig mineralfoundation, vilket gör den perfekt för att dölja blemmor och ojämnheter. Du kan även blanda denna concealer med din mineralfoundation för ett mer täckande resultat. Applicera med en concealerborste eller kabukiborste.

Vår kund Cecilia säger såhär om concealern:
Perfekt för att dölja blåsvarta ringar under ögonen då den har gul underton som är bra för att maskera ringar med. Smälter bra in tillsammans med mineralfoundation!

Köp mineralconcealern här för 149 kronor >>>

 

 

5. Inika, Perfection Concealer

Formula: Flytande i tub Veganvänlig: Ja Betyg: 5/5

En concealer som täcker röda plitor, mörka ringar och pigmentering. Concealern innehåller mineralpigment som är ljusreflekterande och hjälper till att dölja mörka ringar under ögonen. Ingredienser som sheasmör, jojobaolja och aloe vera återfuktar huden och skapar en felfri bas, perfekt även för den mest känsliga huden.

Så här säger Naturligt Snyggs bloggare Hannah Sjöström:
Krämen är mjuk, har bra glid och torkar inte in i huden för snabbt. Den är bra pigmenterad, men liksom lättare och täcker inte över lika tydligt, utan är mer suddande. Den ger otroligt fint resultat på huden, lyster utan skimmer och bra med fukt. Den är grym!

Köp här för 299 kronor >>>

 

 

 

6. Benecos, Natural CC Concealer

Formula: Kräm i palett Veganvänlig: Ja Betyg: 5/5

Olika partier i ditt ansikte har olika färg, därför kan en och samma concealer inte alltid göra jobbet. Här har du en palett med fyra olika nyanser som täcker över ojämnheter och döljer mörka områden under ögonen. Rosa tonar ner mörka ringar och fläckar, grönt neutraliserar röda toner, lila ger lyster till glåmig hud och den beiga nyansen korrigerar ojämnheter överlag.

Vår kund MJ recenserar den såhär:
Det här är den bästa concealer jag någonsin haft. Täcker fint, billig, bra med flera nyanser, passar även mycket ljus (och torr) hud och är lätt att applicera. Jag använder fingrarna för mer täckning och en ”stippling brush” för större ytor, för den funkar även som foundation för mig i tunna lager. Den slätar till och med ut ojämn hud!

Klicka hem här för 89 kronor >>>

 

 

 

7. Purobio, Fluid Concealer

Formula: Kräm i tub Veganvänlig: Ja Betyg: 4/5

Purobio-Sublime-fluid-concealer-02-closed

En prisvärd concealer som jämnar ut och täcker. Concealern är flytande och lättapplicerad, resultatet blir heltäckande med en naturlig och matt finish. Tack vare bland annat salviavatten, jojobaolja, glycerin och arganolja verkar den skyddande på huden, därför går den även bra att använda på känslig hud.

Vår kund Aurora recenserar såhär:
Toppenbra! Prisvärd, lagom täckande, lättapplicerad och bra även på känslig hud. Doftar till och med lite gott!

Köp den här för 115 kronor >>>

 

 

 

 

8. Annemarie Börlind, Concealer

Formula: Kräm i hylsa Veganvänlig: Ja Betyg: 4/5

 

En ljusreflekterande, korrigerande concealer som hjälper att dölja pigmentfläckar, skuggor och fina linjer. Ger ett jämnt och naturligt resultat och livar upp trötta ögon! Perfekt om du är på språng – applicera direkt på huden och klappa in med fingrarna.

Naturligt Snyggs bloggare Hannah Sjöström säger såhär:
Smart penna med inbyggd borste, man skruvar i botten och så kommer concealern ut genom borsten! Själva krämen är ganska fast, den är också matt, och lätt att jobba med, man applicerar färgen via borsten och sen suddar man med fingret. Ljusar upp huden bra, ger en fräschare känsla. Fungerar bra, känns mjuk på huden och håller huden fuktad!

Köp här för 219 kronor >>>

 

 

9. Maria Åkerberg Cover Stick

Formula: Pennform Veganvänlig: Nej Betyg: 5/5

 

Maria-akerberg-makeup-cover-stick-nearly-beige.jpg

En smidig concealerpenna med två olika nyanser. Concelern är lätt och mjuk i konsistensen vilket gör den enkel att applicera. Den täcker enkelt små fläckar eller ojämnheter och perfekt att applicera under ögonen. Cover sticken består av hudvänliga ingredienser som Ricinolja, Jojobaolja och Candelilavax.

Vår kund Veronica recenserar såhär: ”Jag kommer bara överens med den ljusare nyansen på denna smarta duo-penna. Kanske passar den mörkare nyansen bättre på sommaren. Men den halva jag använder gillar jag otroligt mkt. Färgen, konsistensen, hållbarheten. Den räcker verkligen jättelänge och är så enkel att applicera. En av de bästa concealers jag testat.”

Köp här för 219 kronor >>>

 

 

 

Mer läsning för dig: 

Hannah Sjöström: Bästa ekologiska concealer – mina favoriter >>

7 tips – så lyckas du med concealer >>

Makeup artisten Åsa Elmgrens skönhetstricks: ”Gör ett lyft med en ljusare concealer!” >>

En guidande video där Hannah tipsar om Un Cover-Up från RSM Beauty: