Foundation – bäst i test. För att uppnå den perfekta basen behöver du en bra foundation som passar just dig; en foundation ska jämna ut och dölja ojämnheter i hyn. Önskar du mineral, flytande eller puderform? På Naturligt Snygg har vi ett brett utbud av ekologiska foundations som passar dig – oavsett om du har normal eller torr hy.

Nedan hittar du 9 av de mest populäraste foundations hos oss!

 

1. RMS Beauty Un Cover-Up

Täckningsgrad: Lätt-Medium Vegansk: Ja Betyg: 5/5

RMS-beauty-un-cover-up-33-5Un Cover-Up är en krämbaserad foundation och concealer som smälter in i huden. Ger en naturlig täckning och samtidigt döljer ojämnheter. Innehåller naturliga och ekologiska ingredienser som renande rosmarin, kokosolja och bivax som vårdar din hud och håller den återfuktad. Resultatet är en snygg och naturlig finish i huden. Passar även dig som har känslig och lättirriterad hy och problemhy.

Vår kund Tina recenserar såhär: ”Jag använder denna oftast som foundation och älskar den! Ibland, främst sommartid när jag inte vill ha så mycket smink, så använder jag den som concealer. Oavsett hur jag använder den så är den underbar! Lagom täckande, ej kakig och lätt att applicera. Den smälter in i huden och är i mitt tycke väldig dryg, vilket är bra då förpackningen inte är så stor.”

Köp RMS Beauty Un Cover-Up för 415 kr här >>>

 

 

2. Lily Lolo Mineral Foundation

Täckningsgrad: Lätt-Full Vegansk: Nej Betyg: 5/5

 

En mineral foundation från Lily Lolo som buffas in i huden och appliceras i lager till önskad täckningsgrad. Den är gjord av naturliga ingredienser för att försäkra att huden hålls hälsosam vilket minimerar acne och blemmor.

Vår kund Nathalie recenserar såhär: ”Det här är en av mina favoritskönhetsprodukter och en av mina favoritmärken. Sedan jag upptäckte den har jag aldrig använt någon annan foundation. Den jämnar ut min hudton på ett riktigt subtilt sätt och ger en fin, matt finish. Jag kunde inte rekommendera den mer!”

Köp Lily Lolo Mineral Foundation här för 279 kr>>>

 

 

3. Lily Lolo Cream Foundation

Täckningsgrad: Lätt-Medium Vegansk: Ja Betyg: 5/5

Lily Lolo Cream Foundation är en krämig foundation i kakform med närande jojoba-, argan- och druvkärnolja. En lätt formula som ger en jämn och fin finish, är återfuktande och täpper inte till porer.

Vår bloggare Hannah recenserar såhär: ”Formulan är lätt, och smälter otroligt fint och lätt ut i huden. Jämnar ut hudtonen jättebra, håller huden mjuk och återfuktad och håller sig snygg hela dagen och under ett yogapass på kvällen. Gillar att den är så himla lätt att använda, att nyanserna anpassar sig något efter hudtonen, och att resultatet är så snyggt. ÄLSKAR när det går så här snabbt och smidigt. Prisvärd och jättebra foundation!”

Klicka hem Lily Lolo Cream Foundation för 275 kr>>>

 

 

4. Madara Skin Equal Soft Glow Foundation

Täckningsgrad: Lätt-Medium Vegansk: Nej Betyg: 4/5

madara skinequal roseivory30 foundation

Madara Skin Equal Soft Glow känns fjäderlätt på huden och ger ett subtilt glow till huden. Täckningen är justerbar och ger ett jämnt och naturligt strålande resultat. Produkten innehåller hyaluronsyra, blåbärsextrakt, vitamin C och E återfuktar och vårdar din hud. Passar för alla hudtyper.

Vår kund Emmi recenserar såhär: ”Foundationen lever upp till sitt namn och ger ett snyggt glow till huden och liksom model skin-vibbar. Jag älskar också känslan av en lätt foundation på huden vilket den här definitivt ger och dessutom känns den återfuktande, kanske tack vare aloe veran. Gillar mycket!”

Köp Madara Skin Equal Soft Glow Foundation för 385 kr >>>

 

 

 

5. Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation

Täckningsgrad: Medium Vegansk: Ja Betyg: 4/5

 

Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation - 08 CreamEn flytande foundation som också fungerar som ett serum. Produkten innehåller också en effektiv resveratrol-förening från druvkärnor som förebygger hudens åldrande. Flawless Serum foundation passar alla hudtyper och ger en medium täckning.

Vår bloggare Hanna recenserar så här: ”En väldigt lätt foundation med medium täckning. Ger ett otroligt naturligt och fint resultat. Inte det minsta kakig, lägger sig inte i veck eller fina linjer. Bara smälter in alldeles ljuvligt med huden. Letar du efter en lätt foundation som ger mycket fukt och glow är det här ett riktigt bra köp!”

Köp Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation här för 476 kr >>> 

 

 

6. Benecos Natural Mineral Powder

Täckningsgrad: Lätt-Full Vegansk: Nej Betyg: 5/5

 

Ett mjukt och mattande puder. Benecos Natural Mineral Powder reflekterar ljus och ger din hud en fin lyster. Pudret innehåller lermineralet kaolin som absorberar fett, hämmar inflammationer och ger din hud en mattare yta.

Vår kund Mimmi recenserar såhär: ”Jättebra alternativ till flytande foundation! Jämnar ut hudtonen och man kan bygga upp om man vill ha bättre täckning. Jag har torr hud, men pudret ser inte kakigt ut på. Håller länge.”

Köp Benecos Natural Mineral Powder här för 105 kr >>>

 

 

 

7. PuroBIO Cosmetics Drop Foundation

Täckningsgrad: Full Vegansk: Nej Betyg: 4/5

PuroBIO Cosmetics Drop Foundation - 03

Cosmetics Drop Foundation sätter en helt ny standard och bjuder på en ultralätt och silkeslen konsistens. Den lyfter fram ansiktets naturliga lyster och ger perfekt täckning. Den praktiska pipetten gör det enkelt att applicera rätt mängd foundation. 1-2 droppar räcker till hela ansiktet. Lämplig för normal samt torr och mogen hy.

Vår kund Met recenserar såhär: ”Sitter bra hela dagen. Är lätt att applicera och ser naturlig ut med lagom täckning. Jättenöjd!”

Köp PuroBIO Cosmetics Drop Foundation här för 189 kr >>>

 

 

 

 

8. Estelle & Thild BioMineral Healthy Glow Foundation

Täckningsgrad: Lätt-Medium Vegansk: Ja Betyg: 4,5/5

Estelle & Thild BioMineral Healthy GlowEstelle-Thild-Healthy-glow-foundation-123 återfuktar, ger huden näring, jämnar ut hudtonen och ger dig en hälsosam glow. Den lätta formulan absorberas snabbt och ger ett skirt täckande resultat utan att täppa till porerna. Passar alla hudtyper.

Vår kund Katja recenserar såhär: ”Det här är definitivt en av mina favorit foundations! Den har passat extra bra nu under vintern eftersom den är så pass återfuktande. Precis som namnet tyder, ger den verkligen ett ”healthy glow”. Resultatet är inte så täckande, utan blir mer naturligt ”glowigt” utan att skimra. Ett stort plus är även den milda doften, den luktar nästan ingenting!”

Köp Estelle & Thild BioMineral Healthy Glow Foundation här för 299 kr  >>>

 

 

 

9. Inika Mineral Foundation Powder

Täckningsgrad: Lätt-Full Vegansk: Ja Betyg: 4/5

Inika Mineral Foundation Powder är en lös mineralfoundation som ger huden ett strålande och naturligt resultat. Foundationen ger en fin täckning utan att irritera huden och fungerar utmärkt att dölja hudåkommor som akne, rosacea, pigmentering eller ärr. Dessutom innehåller den solskyddsfaktor 25.

Vår kund Lina recenserar såhär: ”Bra till vardags då den är väldigt lätt men det går att bygga upp mer täckning!”

Handla Inika Mineral Foundation Powder för 399 kr här >>>

 

 

 

Så här applicerar du Madara Skin Equal Soft Glow Foundation: