Den här tiden på året är det perfekt att skämma bort kroppen med en lyxig, vårdande och välgörande kroppsolja. För vem vill inte ha en mjuk och återfuktad hud med mycket lyster nu när vårsolen äntligen kommit fram.

Weledas populära kroppsoljor finns i nio olika varianter med äkta ekologiska eteriska oljor som inte bara har en stärkande och mjukgörande på huden – de är också välgörande för sinnet. Här kan du läsa om alla varianter och handla din favorit:

Weleda Citrus Refreshing Body Oil – en uppfriskande doft från eterisk citrusolja, härlig att använda när kroppen och sinnet behöver piggas upp och få ny energi.

Weleda Lavender Relaxing Body Oil – en avslappnande kroppsolja med äkta eterisk lavendelolja som vårdar och mjukgör huden samtidigt som den verkar lugnande och rogivande på sinnet. Hjälper till att skapa en känsla av välbefinnande och att lättare kunna slappna av och minska på spänningar.

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil – en härlig kroppsolja med kärnolja från ekologiska granatäpplen som hjälper till att skydda huden mot ett för tidigt åldrande. Huden blir fastare och jämnare.

Weleda Buckthorn Body Oil – en vitaliserande kroppsolja med ekologisk havtornsolja och sesamolja som mjukgör och vårdar huden. Hjälper huden att bevara fuktbalansen och stärker dess naturligt skyddande barriär.

Weleda Wild Rose Body Oil –  en lyxig olja med ekologisk nyponfröolja som hjälper till att bevara hudens elasticitet och de, harmoniskt av vildros.

Weleda Evening Primrose Age Vitalising Body Oil – en kroppsolja med ekologisk nattljusolja som återställer fuktbalansen och förebygger uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Weleda Birch Cellulite Oil – innehåller en unik kombination av växtextrakt och naturliga växtoljor som vid regelbunden användning minskar celluliter och gör huden jämnare och fastare.

Weleda Calendula Massage Oil – en massageolja som är speciellt framtagen för att vårda känslig och ömtålig hud.

Weleda Arnica Massage Oil – en mild massageolja med solrosolja och olivolja tillsammans med extrakt av ekologiska arnikablommor och björklöv, som verkar lindrande och ger en lätt värmande effekt på huden och stela muskler.

 

På vår Facebooksida har vi haft en oljetävling med Weleda – och här är de nio lyckliga vinnarna som kammat hem varsitt ex av Weledas kroppsoljor: 

# Tove Gawelund vinner Weledas Wild Rose Body Oil, till sin växande gravidmage 

# Maria Carlweit vinner Weleda Birch Cellulite Oil ”Huden jämnas ut över hela min kropp, och för en lättklädd sommar finns det fortfarande hopp!” 

# My Lagerkvist vinner Weleda Calendula Massage Oil så hela familjen kan få njuta av hennes massage.  

# Ida Svantesson vinner Lavendel Relaxing Body Oil så att hon kan släppa stressen och landa i lugnet.

# Annika Sannerström vinner Pomegranate Regenerating Body Oil ”Huden börjar åldras och behöver en fin olja!” 

# Charlotte Haglund vinner Weleda Citrus Refreshing Body Oil – perfekt att använda efter hennes dusch med Weleda Citrus Creamy Body Wash.

# Karin Andersson, vinner Weleda Arnica Massage Oil och kan ge en värmande massage. 

# Jennie Andersson vinner Weledas Havtorn som är hennes favoritdoft. 

# Tillsist vinner Annica Knudsen ett exemplar av Weleda Evening Primose.

Vinnarna kontaktas personligen för att få sina vinster hemskickade.