Under Green Beauty Day, vår gröna skönhetsmässa lördag den 4 maj, kan du förutom att besöka alla härliga utställare, också lyssna på flera inspirerande föreläsare. Dessa håller hus i lokalen Nobelterrassen i Münchenbryggeriet. Här är schemat för alla föreläsare: 

hannah.sjostrom

Kl 10: ”Morning Bliss”

Hannah Sjöström är journalist, författare och grundare av Naturligt Snygg och hon utbildar sig just nu till yogalärare och bjuder in gästerna till en guidad meditation, andningsövningar och sitt-yoga! ”Meditation är ett otroligt bra sätt att reducera stress i kroppen, och många som lider av inflammatoriska hudtillstånd som acne, rosacea och känslighet i huden mår bra av av minska på stressen. Andningen är också starkt kopplad till stressreducering och yoga är ett underbart sätt att röra på kroppen, och huden mår alltid bra av motion!”

Tony_Ansikte_Liggande

Kl 11:  ”A Better Me – Från utsidan till insidan” 

Tony Irving, folkkär tv- personlighet och juryordförande i TV4:as ”Let’s Dance”, danspedagog, koreograf och flitig föreläsare som brinner för ekologisk svenskproducerad hudvård. Sedan flera år samarbetar Tony Irving med svenska märket Rosenserien. Tony Irving berättar om sin resa från en utseendefixerad dansvärld till en hållbar livsstil med ekologisk mat och hudvård.

Paradiset-gbd2

Kl 12: ”Paradiset trendspanar”

Johannes Cullberg, VD och grundare av ekologiska matmarknaden Paradiset, föreläser tillsammans med Iván Valencia, som ansvarar för Skönhet i butikerna. ”I en tid där service och kunskap är det starkaste vapnet, glömmer de flesta bort den viktigaste pusselbiten för att nå konsumenterna på ett genuint sätt. Detta är föreläsningen som kan komma att stärka dina val som konsument men även för dig som vill nå dina kunder bättre.”

Tabitha-med-modell

Kl 13: ”3 principer som förbättrar ditt hår.”

Tabitha James Kraan, brittisk ”organic beauty guru”, föreläsare och influencer som har arbetat som grön frisör i över 20 år och utvecklat ekologiska hårvårdsprodukter i eget namn. Under sin föreläsning kommer Tabitha att ge dig en helt annan syn på ditt hår och hur du ska vårda det, efter att ha delat med sig av sin hårvårdsfilosofi som bygger på 3 principer; återfukta och mätta, tvätta milt och återfukta igen.

Hella

Kl 14: ”Så lever du ett giftfritt liv – och lär känna växternas läkande magi”

Hella Nathorst-Böös är häxa, stylist, fotograf och författare till tre böcker om läkeväxter och hur de används för hälsa och skönhet. Hennes bok Häxans trädgård – läkeväxter förr och nu” blev Sveriges mest sålda trädgårdsbok 2016. Hella leder även workshops där hon lär ut att göra naturlig parfym, smink och hudvård utan skadliga kemikalier. Med hjälp av hälsobringande växter vill Hella väcka vår inre häxa och inspirera till en grönskande, giftfri vardag.

 

Detta händer i Speakers Corner: 

Solskydd, hudvård och inre skönhet på Green Beauty Day