Varmt välkommen till shoppen säger vi till Inika – australiensiska pionjären inom ekologisk makeup som funnit med sen 2006!

Här kommer extra glada nyheter tycker vi på Naturligt Snygg – från Sydney kommer prisbelönta och 100% naturliga makeupen som inte kompromissar med vare sig påverkan på naturen, människan eller kvaliteten. Som pionjärer inom den naturliga skönhetsindustrin har Inika ett gediget sortiment av populära mascaror, foundations i olika former, puder, vackra bronzers och rouge, highlighters och primers. Allt du behöver för en snygg makeup som samtidigt vårdar huden!

Inika använder de mest unika, kraftfulla botaniska extrakten från hela världen för att skydda, ge näring och vitalisera alla hudtyper. Inika använder sig av ekologiskt certifierade, etiskt producerade ingredienser och dessutom är hela sortimentet veganskt, bra va?

Inika är också ett toppval hos makeup artister och har synts på både Idol, Melodifestivalen och som makeupmärke på New York Fashion Week. Emma Watson och Hilary Swank är två kända personer som har tipsat om Inika – hur härligt är inte det att ekologiska märken når så långt som till röda mattan!

Inikas makeup är:

  • Tillverkad av 100% naturliga ingredienser, varav en hög andel är ekologiskt certifierade
  • Hela serien är vegansk
  • Sminket vårdar huden och ger ett härligt glow
  • Stort utbud av produkter och nyanser

 

Mascaror & eyeliner

Inikas mascaror är utan tvekan storsäljare – och vi förstår varför! Ekologiska mascaror med riktigt bra hållbarhet som dessutom vårdar och ger näring till fransarna. Välj mellan olika varianter beroende på önskad effekt. Riktigt grymma mascaror! Du hittar dessutom flytande eyeliner som ger intensiv svärta och hållbarhet.

 

Foundations & concealer

Flytande foundation, mineralfoundation eller BB cream? Hos Inika hittar du en foundation som passar dig, allt från återfuktande och lätt täckande baser till heltäckande varianter. Prova även den återfuktande och täckande concealern som maskerar mörka ringar samtidigt som den jobbar på med hyaluronsyra på huden.

Bryngel & brynpenna

Färga och forma brynen med hjälp av mjuka brynpennor baserade på kokosolja och bryngel som ger färg, fyllighet tack vare bambufibrer och håller brynen på plats hela dagen.

Bronzer & rouge

Här hittar du bronzers och rouge i både lösa och pressade varianter, beroende på vad du föredrar – eller prova den innovativa rougepuffen. Här får du friskt, naturligt resultat med lyster som känns lätt på huden, vilken dröm!

Highlighter & puder

För dig som vill ha en lystergivande krämhighlighter så har du den perfekta varianten här, som ger glow samtidigt som den återfuktar med aloe vera. För dig som vill fixera basen och få ett matt resultat efter foundation så är detta puder fantastiskt bra på att suga upp överflödig olja!

Spana in hela Inikas sortiment här – just nu får du dessutom Lip & Cheek Cream på köpet när du handlar 2 produkter från Inika >>