Dags att säga varmt välkommen till Kora Organics – ekologisk och naturlig hudvård från Australien! Kvinnan bakom märket heter Miranda Kerr, en av världens mest kända fotomodeller och en stor älskare av all things organic! 

 

Miranda Kerr är född och uppvuxen i Australien där hennes familj värdesatte ett hållbart och naturligt liv med ekologisk och hälsosam mat. Och som modell har det varit viktigt för henne att bibehålla en fräsch och sund hud. Redan 2006 började Miranda Kerr att utveckla sin egen naturliga och ekologiska hudvård och i dag finns den i över 25 länder världen över. Att innehållet är just grönt är en viktig del, Miranda menar att huden bör ges naturlig näring för att verkligen kunna stråla.

Nu har Kora Organics hittat till Sverige och i vårt sortiment hittar du främst ansiktsvård. Alla produkter är certifierade av tredje part, Cosmos Organic. Dessutom är de alla, förutom 2 av produkterna, veganska.

”Stjärningrediensen” i Kora Organics produkter är nonioljan, som kommer från nonifrukten och som är känd för sina reparerande och hudföryngrande egenskaper. Nonifrukten kombinerar upp till 100 vitaminer och mineraler, bland annat A-vitamin och C-vitamin som skyddar din hud mot miljöangrepp och som hindrar att den från att åldras i förtid.

kora-organics-30ml-noni-glow-face-oil-with-unit-carton-1000x1000Enligt en kundundersökning som Kora Organics har gjort märkte 100% av de tillfrågade att de såg en förbättrad elasticitet i huden efter att ha använt Noni Glow Face Oil i 2 veckor. Och 93 % upplevde att deras hudton var mer utjämnad och huden klarare efter 2 veckors användande.

kora_set (1)

Kora Organics erbjuder prova-på-kit för tre olika hudtyper (torr, känslig och fet/kombinationshud) vilket är perfekt för dig som vill testa produkterna. Spana in dem här >>>

KORA_makeup

Och förutom den vårdande hudvården finns det även några härliga sminkprodukter att välja på. Här ser ni Miranda Kerr med highligtern Rose Quartz Luminizer som är en krämbaserad highlighter som du kan addera i huden för extra glow.

Just rosenkvarts har också en viktig betydelse för hela serien. Miranda Kerr menar att rosenkvarts har en spirituell kraft och samtliga produkter filtreras genom kristaller av rosenkvarts för att ge dem en kärleksfull energi.

Här kan du spana in hela sortimentet >>>