Nu har vi en riktigt BRA nyhet att berätta för alla föräldrar – och alla som lider av atopiskt eksem. Nu har vi tagit in prisbelönta och hyllade Alpaderms Cold Cream i webbshoppen.

 

Alpaderm Cold Cream 50 mlAlpaderm Cold Cream är en extra mjukgörande, fet kräm som ger näring, lindrar klåda, skyddar huden från uttorkning och återställer balansen i hudbarriären. Den är utvecklad för att behandla och läka atopiskt eksem, och den hjälper verkligen eksem-hud att lugna ner sig, läka ut och återfå sin naturliga spänst och mjukhet. Cold Cream rekommenderas särskilt till barn, eftersom deras naturliga fettlager är mycket tunt och sårbart och därför är extra utsatt vid vid och kyla, samt vid friktion från blöjor och kläder.

Alpaderm Cold Cream utsågs till Bästa Barnprodukt i Organic Beauty Awards 2018. Juryns motivering var: Denna multiprodukt fungerar lika bra under snorig näsa, som på nariga läppar. Med lätthet skyddar den huden innan man går ut, utan att kännas kladdig sjunker den snabbt in och mjukar upp alla torra områden. Den till och med utmanar sprickor på händer och fötter.

 

Alpaderm är ett litet familjeföretag från de Schweiziska alperna, som startades av Philippe och France Bourély-Jaczynskis var dotter Lily led av svårt atopiskt eksem. Trots att föräldrarna rensade bort alla eventuella allergener från dotterns kost och livsmiljö hittades ingen orsak till sjukdomen och det enda som gav tillfällig lindring var starka kortisonmediciner. Eftersom France Bourély-Jaczynski har en magister i biologi och doktorsutbildning i farmakologi, började hon leta efter botemedel för dotterns hudsjukdom, och utvecklade själv en vårdande salva som läkte ut dotterns eksem. För att säkerställa varje råvaras effektivitet och lämplighet, analyserade France allt tillgängligt medicinskt och farmakologiskt forskningsmaterial för varje råvara som valdes till salvan. Hon ville också att varje använd ingrediens skulle innehålla så lite allergener som möjligt. Uppmuntrad av feedback från läkare som vårdat Lily utvecklade France Alpaderm Cold Cream och började sälja krämen.

Här kan läsa mer om Alpaderm Cold Cream och handla produkten >>>