Det märks att höstterminen är igång: massa nya härliga skönhetsnyheter dyker upp här i webbshoppen!

Låt oss spana in de senaste nyheterna tillsammans:

Gua sha-produkter från Yin Your Skin

YinYourSkinGuashastenDen finska eco beauty-bloggaren Katja Kokko har tagit fram en serie skönhetsredskap Gua Sha utifrån traditionell kinesisk medicin. Gua sha är en effektiv behandlingsmetod för ansiktet som omedelbart ger din hudvård synliga resultat som motsvarar resultaten du får på en skönhetssalong.

Yin Your Skins Gua sha-verktyg är tillverkade av jadesten som anses vara särskilt bra för att lugna sinnet och kroppen vid stress.

De två första produkterna i serien är:

Yin Your Skins Gua sha-sten som är utformad för behandling av ansiktet. Finns att köpa här för 378 kronor >>>

Yin Your Skins Gua sha-sked som är perfekt för behandling av ansiktet, halsen och huden runt ögonen. Skedformen gör den bra för aktivering av lymfacirkulationen och svullnad, och Gua Sha-skeden är det främsta verktyget för huden runt ögonen. Finns att köpa här för 539 kronor >>>  

 

Två nya hudvårdslinjer från Mossa

MossaDermaplusprodukterTvå spännande nyheter från Mossa har landat i shoppen, och vi börjar med att kika på DERMA+ som är en ny serie hudvårdsprodukter som är anpassade för stressad och irriterad hud, samtidigt som de skyddar mot miljöföroreningar och yttre påverkan. De två produkterna i serien innehåller extrakt från lingon samt vitamin E och C som motverkar ålderstecken på huden.

Mossa DERMA+ Calming Serum är ett ansiktsserum som passar för känslig hud. Kostar 155 kr, och finns att köpa här >>>

Mossa DERMA+ Calming Day Cream är en dagkräm som lugnar stressad och känslig hud. Hyaluronsyra hjälper huden att hålla fuktbalansen och den näringsrika formulan lugnar och vårdar. Kostar 155 kr, och finns att köpa här >>>

 

Mossa_VLift_Day_CreamDen andra nyheten från Mossa är serien V LIFT som riktar sig till mogen hud. V Lift-produkterna baseras på Juneberry, eller på svenska Häggmispel, och den innehåller fyra olika produkter:

Mossa V LIFT Wrinkle Fill Collagen Day Cream är en dagkräm för mogen hud. Finns att köpa här för 205 kr >>>

Mossa V LIFT Deep Sleep Collagen Night Cream har en unik formula med extrakt från häggmispel, en nattkräm för mogen hud. Finns att köpa här för 205 kr >>>

Mossa V LIFT Wrinkle Fill Collagen Eye Cream är en lätt ögonkräm anpassad för mogen hy. Köp här för 180 kr >>>

Mossa V LIFT Youth Power Daily Booster är en 10-dagarskur som ger din hud en riktig boost – särskilt anpassad för mogen hud. Finns att köpa här för 180 kr >>>

 

Underlivets bästis i ny lugnande doft

Lip-organic-intimate-care-vanilla-coconut-brand

 

Alla som upptäckt svenska Lip Organic Intimate Cares intimoljor har anledning att jubla över denna nyhet: Lip Organic Intimate Care Cleansing & Moisturising Oil med Coconut + Vanilla en 100% naturlig och mild intimolja som rengör, återfuktar och skyddar. Den har en naturlig och subtil doft av fräsch kokos och vanilj.

Ett så mycket snällare och schysstare alternativ för  underlivet än tvål.

Den nya intimoljan finns att köpa här för 199 kronor >>> 

 

 

 

 

Smidig nagellacksborttagning från Kure Bazaar

Kure-Bazaar-nail-polish-remover-rose-100ml

 

Till sist, missa inte att Kure Bazaar lanserat sin populära Nail Polish Remover Rose i en ny 100 ml-variant. En snygg och smidig flaska som man lätt kan ha med sig på resor och i farten.

Tar effektivt bort Kure Bazaars nagellack, samtidigt som det är snällt mot dina naglar och nagelband.

Kure Bazaars Nail Polish Remover Rose 100 ml finns att köpa här för 275 kronor >>>