Nu lanserar Estelle & Thild en helt ny ansiktsvårdsserie BioTreat som hittills består av två spännande och högpresterande ansiktsvårdsprodukter: en enzympeeling och en intensiv fuktmask. Vi är riktigt spända på att testa dessa nyheter eftersom svenska Estelle & Thild ligger i framkant inom innovativ ekologisk hudvård – det är faktiskt det största ekologiskt certifierade hudvårdsmärket i Skandiavien.

Men låt oss ta en titt på de två nyheterna i BioTreat-serien:

Estelle & Thild BioTreat Instant Enzyme Peel

BioTreat Enzyme Peel beskrivs som en glow-boost: en enzympeeling med naturliga enzymer från granatäpple som på bara ett par minuter avlägsnar döda hudceller, löser upp pormaskar och ger huden en ny lyster. Låter som något man vill ha hemma, eller hur?!

Peelingeffekten kommer från naturliga enzymer från granatäpple som ger en effektiv men skonsam exfoliering av huden. Dessutom innehåller den extrakt från rosa pomelo som förbättrar cellförnyelsen och återställer hudens lyster och elasticitet.

BioTreat Enzyme Peel kostar 299 kronor och kan köpas här >>>

Estelle & Thild BioTreat Intense Moisture Mask

Efter peelingbehandlingen kan man med fördel använda den intensivt återfuktande BioTreat Intense Moisture Mask. Denna fuktmask innehåller hyaluronsyra som återfuktar och reparerar huden på djupet. Och så röda mikroalger som jämnar ut huden och förbättrar dess elasticitet. När du använder denna fuktmask reparerar du hudens barriär och bygger upp fuktreserverna – för en riktigt strålande och frisk hy med lyster.

BioTreat Intense Moisture Mask kostar 329 kronor och kan köpas här >>>

Mer läsning för dig: 

Nyhet! BioMineral Cream Lipstick från Estelle & Thild >>>

Beauty-battle: ekologisk ansiktspeeling >>>

Guide till hudvården från Estelle & Thild >>>