Franska och anrika hudvårdsmärke Patyka har kommit ut med riktigt härliga nyheter för ansiktet och kroppen! Skäm bort huden i höst med hudvård 2.0 och en underbar kroppsolja som jobbar mot bristningar. Effektivt, etisk och hållbar skönhet när den är som bäst!

Patyka Brightening Micro-Peeling Essence är en intensiv behandling mot mörka fläckar och pigmentering i ansiktet och reducerar mörka fläckar i intensitet och storlek. Växtbaserad hyaluronsyra återfuktar huden och ger den spänst – resultatet blir en återfuktad, jämn och strålande hud!

Här hittar du Patyka Brightening Micro-Peeling Essence för 389 kr >>

Patyka Detoxifying Night Concentrate är ett intensivt, detoxifierande nattserum som boostar hudens cellförnyelse och reducerar trötthetstecken. Huden regenereras och fylls av ny energi.

Köp Patyka Detoxifying Night Concentrate för 545 kr >>

Patyka Radiance Regenerating Serum är ett serum som revitaliserar cellerna i huden och regenererar på djupet. Hudens skyddsbarriär förbättras, cellförnyelsen stimuleras och huden mjukgörs och återfuktas.

Handla Patyka Radiance Regenerating Serum för 545 kr >>

Patyka Multi-Protection Radiance Cream Normal/Combination Skin är en ansiktskräm som stärker hudbarriären, aktiverar lystern i huden, återfuktar och förbättrar hudstrukturen. Den här krämen passar dig med normal till kombinationshy.

Här hittar du Patyka Multi-Protection Radiance Cream Normal/Combination Skin för 545 kr >>

Patyka Multi-Protection Radiance Cream Dry Skin är en ansiktskräm som stärker hudbarriären, aktiverar lystern i huden, återfuktar och förbättrar hudstrukturen. Den här krämen passar dig med torr hy.

Här hittar du Patyka Multi-Protection Radiance Cream Dry Skin för 545 kr >>

Patyka Anti-Stretch Mark Oil är en silkeslen olja speciellt utformad för gravida kvinnor. Oljan klibbar inte och har en mild doft och motverkar bristningar och klåda i huden. Oljan har också en reducerande effekt på bindande av vatten i huden, som lätt kan uppstå vid graviditet. Resultatet blir en smidig och elastisk hud full av näring!

Köp Patyka Anti-Stretch Mark Oil för 285 kr >>

Här hittar du Patykas sortiment >>

Mer läsning om Patyka:

Nyhet – kroppsvård från Patyka