Whamisa hudvård. Nya härliga fermenterade ekologiska produkter från Whamisa har landat i webshopen. Varumärket som ersätter vatten i produkterna med fermenterade extrakt gör att halterna av ekologiska ingredienser är väldigt höga. Kika på dessa underbara serum, ansiktslotion och uppfräschande mist, kanske hittar du en ny favorit i K-beauty djungeln!

 

Whamisa Cactus Bouncy Serum

whamisa.cactus-bouncy-serum

Antioxidantrikt och populärt kaktusserum med lugnande och skyddande egenskaper som bibehåller hudens fukt i upp till 48 timmar! Fikonkaktusextrakt är rikt på aminosyror, vitaminer och mineraler som ger huden näring, hjälper till att djupt återfukta de yttre och inre lagren av huden, förbättrar elasticiteten och gör huden mjuk och strålande. Passar alla hudtyper.

Köp Whamisa Cactus Bouncy Serum här >>>

 

Whamisa Lotion

whamisa-lotion-products

Tre snabbabsorberande ansiktskrämer som ger huden näring, vårdar och återfuktar på djupet samt skyddar huden mot yttre påfrestningar, krämerna passar lika bra att använda som sminkbas eller som ett serum i K-beauty stil med en fylligare kräm.

Whamisa Lotion Double Rich ger en sammetslen känsla, krämen är full av näring och återfuktar huden på djupet tack vare argan- och jojobaolja samt sheasmör. Istället för vatten används växtextrakt från såpaoleblad och olivolja för att maximera de välgörande effekterna. Passar alla hudtyper, rekommenderas för normal till torr hy.

Köp Whamisa Lotion Double Rich här >>> 

Whamisa Lotion Refresh en lätt kräm som vid regelbunden användning kontrollerar bildandet av föroreningar, balanserar huden och tillför lyster för en friskare hud. Innehåller pilbark- och yuzuextrakt samt hyaluronsyra som har fuktgivande och antiinflammatoriska egenskaper. Krämen passar fet och blandhy.

Köp Whamisa Lotion Refresh här >>>

Whamisa Lotion Original en närande ansiktskräm med sheasmör och olivolja som passar alla hudtyper. Aloe vera- och kamomillbladsextrakt behandlar huden och förebygger inflammation. Konsistensen är medium (mittemellan Double Rich som är mer fuktgivande och Refresh som är lättare.) Passar bäst normal till lätt torr hud.

Köp Whamisa Lotion Original här >>>

 

Whamisa Olive Leaf Mistwhamisa-olive-leaf-mist (2)

En uppfräschande spraymist för ansiktet med olivbladextrakt som är rik på antioxidanter och återfuktar ansiktet. Sprayas direkt på huden eller över sminket under dagen för att fräscha upp och fukta huden, och kan likväl användas som ansiktsvatten. Extrakt från aloe, ris, krysantemum och havre istället ersätter vatten i misten. Passar alla hudtyper.

Köp Whamisa Olive Leaf Mist här >>>

 

Whamisa Nourishing Creamwhamisa.nourishing-cream

En fyllig och lättabsorberad ansiktskräm med ingredienser som aloe vera-extrakt istället för vatten för att maximera återfuktad hud. Ingredienser som mango-, kakao-, avokado och sheasmör hjälper till att hålla huden ungodmlig, elastisk och smidig. Krämen passar alla hudtyper, och rekommenderas speciellt för normal till torr hud.

Köp Whamisa Nourishing Cream här >>>

 

Whamisa Sebum Treatmentwhamisa-sebum-treatment

 

Ett härligt serum med kameleontextrakt som balanserar och lugnar ner, betainsalicylat förebygger uppkomst av finnar samt rosmarin- och lavendelextrakt som förhindrar inflammationer i huden. Skonsam BHA- och PHA-syra förebygger talgproduktion utan att torka ut huden. Används i hela ansiktet eller på problemområden för en härlig lyster och oren hud. Passar för dig som har fet och/eller blandhy.

Köp Whamisa Sebum Treatment här >>>

 

Whamisa BB Cream – Sand Beige

whamisa-bb-crea,-sandbeige

BB Cream i färgen Sand Beige med medium täckning jämnar ut hudtonen och döljer ojämnheter. BB-krämen skyddar mot UVA- och UVB strålar (spf 50) och täpper inte till porerna. Innehåller naturligt framställd zinkoxid som skyddar huden utan att skapa irritationer, samt extrakt från aloe vera-blad som lugnar och läker huden.

Köp Whamisa BB Cream – Sand Beige här >>>

 

Läs mer om varför du ska använda fermenterad hudvård:

Därför ska du testa fermenterad hudvård från Whamisa