Nu har vi fyllt på lagerhyllorna med massor av rykande färska produkter från Benecos. Det vill vi fira genom att ge dig ett riktigt bra erbjudande.

Med ett 30-tal nya produkter i shoppen är vi såklart riktigt taggade på att du ska hitta och lära känna de nya produkterna. Vi är glada att kunna presentera en bred repertoar av ögonskuggor i de allra ljuvligaste färgerna i klädsmma nyanser, men också bronzers och borstar. Eftersom en av sommarens hetaste trender är att lägga fokus på ögonen så kommer detta väl till pass. Ögonskuggorna är prisvärda och fullproppade av pigment. Värda att testas! Härligas av allt? Jo! Om du köper en mascara så får du en ögonskugga på köpet. Happy shopping!

Vi har också ett gäng med nya sminkborstar både för ögon, bas och läppar. Borstarna är veganska, allergivänliga och passar perfekt om du är känslig.

En produkt vi blev lite extra förälskade i är den fiffiga ögonskuggsprimern som skimra fint i gyllene toner, den får ögonskuggan att hålla och ger en mer intensiv look. Den kan också extraknäcka som highlighter!
Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>