Stort grattis säger vi till @nossoj som är vinnare av oktober månads instagramtävling på Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss! 

På bilden ser vi ekologiska produkter från svenska Maria Åkerberg. @nossoj har handlar en ny hudvårdsrutin inför hösten och vi kan inte hålla med mer om att det är dags att uppdatera med mer fukt och olja:

• Från vänster: Face Lotion Clearing som är en ansiktskräm som bevarar fukten och balanserar huden. Ger en fräsch känsla till huden och minskar porer och passar bra till dig med normal till fet hud.

Royal Body Cream är en lyxig och näringsrik kroppskräm som vårdar, återfuktar och stramar upp huden. Tack vare havtornsolja och eteriska oljor av neroli, patschuli och rosmarin lämnar den din hud sammetslen och sensuellt väldoftande!

Serum C är ett fuktgivande serum som ger en energikick till trött hud! Använd serumet under natten då den har en blekande effekt på pigmentfläckar, är inflammationshämmande och förbygger huden åldrande. Innehåller C-vitamin, A-vitamin, aminosyror, AHA-syror och polyfenoler.

Royal Facial Oil Clearing. En ansiktsolja som är perfekt för en fetare, känslig eller oren hud. Denna är perfekt för att vänja huden vid växlande klimat och passar fungerar utmärkt att använda vid ansiktsmassage. Innehåller bland annat lavendel och bergamottolja stimulerar cellförnyelsen och hjälper att balansera, rena och lugna huden.

Face Mask Clearing. Denna mask hjälper att ”suga upp orenheter” och verkar sammandragande på porerna. Fungerar utmärkt mot finnar och blåsor då den hjälper att lugna och dämpa. Innehåller djuprengörande kisel och antioxidanten C-vitamin.

Grattis igen säger vi till @nossoj!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter och lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>