Stort grattis säger vi till @malinsenergi som är vinnare av februari månads instagramtävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

På bilden ser vi två härliga ekologiska produkter för både hår och hud! Malin säger: ”Vill du tänka både på din kropps bästa och på miljön, handla ekologisk!” – vi på Naturligt Snygg håller verkligen med!

Från vänster: Dr. Hauschka Foundation, en ekologisk foundation som vårdar och skyddar huden med innehåll av mineralpigment, extrakt från läkeväxter och makadamia- och kokosnötolja. Den härliga kombinationen av ingredienser gör att din hud både skyddas, vårdas och hålls återfuktad.

Maria Åkerberg Hair Conditioner Liquorice, ett snabbverkande balsam som återfuktar håret, ger glans, gör det lättkammat och tar bort statisk elektricitet. Huvudingredienserna är jojobaolja och fänkål som verkar vårdande och renande – så härligt!

Grattis igen säger vi till @malinsenergi!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtagen #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>