Inför London Fashion Week 2020 inledde Weleda ett samarbete med ikonen och modedesignern Victoria Beckham, som är ett stort fan av Weledas produkter och särskilt i klassikern Skin Food

Så här säger Victoria om produkten: ”Min hemlighet när det kommer till skönhetsprodukter är Weleda Skin Food. Det jag älskar med Skin Food är att den inte är särskilt dyr och att den går enkelt att få tag på. Formulan är härligt tjock och krämig – jag önskar att den kom i ännu större förpackning!”.

Weleda fanns med backstage under Victorias visning och erbjöd modellerna handmassage med prisvinnande Skin Food – en rik multikräm som vårdar torr hud. Med innehåll som ringblomma, kamomill och styvmorsviol gör den din hud mjuk och återfuktad. Weleda lanserade universalkrämen redan 1926 och Skin Food har sen dess varit en favorit i många hem, även makeup artister är stora fans och använder den för att bl.a. framhäva kindben och som fuktgivande ansiktsmask.

5 olika sätt att använda Weleda Skin Food på:

1. Makeup primer – perfekt att förbereda huden innan du applicerar mineralfoundation. Dutta in Skin Food i huden, låt den sjunka in ett par minuter och sen kan du borsta in din lösa foundation. Skin Food låser in fukt och ger lyster.

2. Ansiktsmask – Skin Food har riktigt bra fuktgivande egenskaper och att använda den som ansiktsmask fungerar utmärkt. Applicera ett generöst lager, låt verka i 15 minuter och sen kan du torka av krämen med en varm, fuktad handduk.

3. Ansiktskräm – självklart fungerar Skin Food för daglig användning som ansiktskräm, antingen över ditt serum eller för sig själv. Och det är inga som helst problem att applicera en flytande foundation över, så länge man låter krämen absorberas i huden.

4. Highlighter – om du inte vill ha skimmer i ansiktet men ändå ha naturlig lyster, kan du applicera lite Skin Food strax under ögat, på kindbenets högsta punkt. Naturligt snyggt glow!

5. Narig hud – torra armbågar, nariga händer eller torr hud runt näsan efter en förkylning – Skin Food är din bästa vän och hjälper till att reparera skadad och riktigt torr hud!

Skin Food är dessutom utsedd till Årets Bästa Multiprodukt 2018 av Organic Beauty Awards och vi kan inte annat än hålla med, alla behöver en Weleda Skin Food för att pigga upp torr och glåmig hud!

Spana in hela Weledas sortiment här >>

 

Weleda Skin Food 30 ml