Rengöringsbalm med bl.a. baobabolja som löser upp smuts och tar bort makeup. När sockerextrakten i denna rengöringskräm kommer i kontakt med vatten bildas en krämig lotion. Rengöringsbalmen innehåller papayaenzymer som lätt exfolierar huden och den innehåller även aloe vera som mjukar upp huden och lämnar den ren och slät.

Evolve Gentle Cleansing Melt, 299 kr. Jag är ett stort fan av oljor och balms, och har testat en hel del. Den här är en underbar blandning mellan gel och balm, den smälter snabbt på huden och tar bort allt, till och med mascara. Jag tar en klick som jag masserar in direkt på huden (ovanpå makeupen) och ser till att massera in balmen ordentligt, sen sköljer jag av med ljummet vatten. Balmen förvandlas då till en mjölk. Efteråt känns huden mjuk och ren – inte stram på något sätt utan snarare återfuktad. Balmen doftar dessutom ljuvligt av ros och vanilj vilket verkligen gör tvätt-rutinen till en fröjd! Plus för att den är prisvärd. Det enda jag önskar är att rengöringen hade kommit i en tub eller liknande, lite lättare att använda. Köpa igen? Absolut!

Betyg: 5/5