Vilken ekologisk deodorant är bäst? En av de vanligaste frågorna som vi får till vår kundtjänst från er kunder och besökare är just vilken naturlig deodorant som är bäst. Och tyvärr går det ju inte att ge ett enkelt svar på det, eftersom upplevelsen är personlig. En deodorant som någon upplever håller torrt och doftar gott, tycker någon annan inte håller måttet. Behoven varierar såklart också utifrån om man är man eller dam, tonåring eller äldre.

Men ett sätt att svara på vilken naturlig eko-deo som är bäst är att utgå på vilka som ni kunder väljer att handla, om och om igen. Så låt oss presentera:

Topp 10 ekologiska och naturliga deodoranter enligt Naturligt Snyggs kunder: 

 

PLATS 1: c/o Gerd Unisex Deodorant

OBA-Arets-produkt-2017-Care-of-Gerd-unisex-deodorant

På ohotad förstaplats ligger c/o Gerds friska och fräscha unisex-deodorant som passar både män och kvinnor.

Det är en torr, roll-on-antiperspirant som motverkar odör utan att irritera huden och som ger dig en fräsch känsla hela dagen. Såklart helt fri från aluminiumklorid och alkohol.

Köp här för 199 kronor >>>

 

 

 

 

PLATS 2: Flowers Dawn 

Flowers-deodorant-dawn-dagens-borjan

På en hedrande andra-plats kommer Flowers skira och fräscha naturliga deodorant Dawn (hette tidigare Dagens början). Vem vill inte börja dagen med en fräsch doft av morgonens första dagg på blombladen liksom?! Förutom doften uppskattar kunderna den krämiga konsistensen och de naturliga ingredienserna som motverkar bakterietillväxt och dålig lukt.

Köp här för 119 kronor >>> 

 

 

 

 

 

PLATS 3: Flowers Deodorant Eden 

Flowers-deodorant-eden-aprikosros

Man kan ju konstatera att svenska Flowers kan det där med naturliga deodoranter! Deras deodorant Eden (hette tidigare Aprikosros) har en blommig, fruktig och fyllig doft som känns lyxig och fräsch på samma gång. En klassiker i vårt utbud och en favorit bland kunderna.

Köp här för 119 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

PLATS 4: c/o Gerd Deodorant Neutral

Care-of-gerd-Deo_Neutral_60ml

Bland de som vill ha en doftfri deodorant är c/o Gerds Deodorant Neutral ett populärt val. Har samma effektiva egenskaper som Unisex-varianten, men utan eteriska oljor och dofter för att passa även de som är känsliga eller har problem med irriterad hud.

Köp här för 199 kronor  >>> 

 

 

 

 

 

 

PLATS 5: BRUNS Deodorant nr 08

Bruns_deodorant_08

BRUNS handgjorda deodorant Nr 08 ”Frisk cypress” är en mild deodorant som är helt fri från parabener, alkohol och aliminiumklorid. En effektiv deodorant som är poppis hos kunderna då den håller dig torr och fräsch länge. Dessutom varar den länge!

Klicka här för att köpa för 169 kronor >>> 

 

 

 

 

 

 

PLATS 6: BRUNS Deodorant nr 09

Bruns_deodorant_09

På plats 6 fortsätter BRUNS deodoranter att leverera! Nr 09 är en handgjord deodorant som även denna är mild för huden och helt fri från parabener, alkohol och aliminiumklorid. Nr 09 är oparfymerad och fungerar därför bra till dig som är känslig för doft. 

Köp här för 169 kronor  >>> 

 

 

 

 

 

 

PLATS 7: Flowers Deodorant Earth 

Flowers-deodorant-earth-jord

Flowers deodorant Jord har en kraftfull, örtig och jordbunden doft som har både kärvhet och balans. Innehåller enbart eteriska oljor, varav en är den karaktäristiska patchouli. Med naturligt mineralsalt motverkar denna deodorant bakterietillväxt och förstärker deo-effekten.

Köp här för 119 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

PLATS 8: True Organic Undercover Agent Deodorant

true-organic-undercover-agent_webb.jpg

 

True Organic of Sweden har utvecklat den populära roll-on-deodoranten med det fyndiga namnet Undercover Agent. Och visst fungerar den som ett hemligt ekologiskt vapen mot både svett och dålig lukt en lång dag!

Köp här för 149 kronor >>> 

 

 

 

 

 

PLATS 9: BRUNS Deodorant nr 10

Bruns deodorant nr 10

BRUNS Deodoranter levererar! Här är Nr 10 med doft av upplyftande doft av nyplockad ros och engelsk trädgård. Nr 10 är likt sina deo-kompisar en mild och effektiv deodorant som håller hela dagen!

Köp här för 169 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

PLATS 10: Weleda Men 24h Roll On

Weleda-deodorant-roll-on-men

Vi avslutar denna topplista med en favorit från Weleda: Weleda Men 24H Roll On är en effektiv roll–on deodoranten för män som enbart innehåller naturliga ingredienser och är fri från aluminiumsalter och parabener.

Den har en fräsch doft av äkta eteriska oljor från litsea cubeba, rosmarin och vetiver och håller dig fräscht doftande hela dagen.

Köp här för 89 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

Fanns din deodorant med på listan – eller har du en uppstickare du vill promota? Lämna gärna en recension på våra produktsidor för att hjälpa andra kunder att hitta rätt.

Här hittar du hela vårt stora utbud av naturliga och ekologiska deodoranter >>>