Ekologisk deodorant – vilken är bäst?

En av de vanligaste frågorna vår kundtjänst får från er kunder är just vilken deo som är bäst? Det finns många svar på den frågan och det är just för att upplevelsen av en deodorant är individuell. En deodorant som du upplever som effektiv med en god doft kan av en annan uppfattas helt annorlunda. Här är våra bästa deodoranter fri från aluminium. 

Alla har vi olika behov och för att besvara frågan någorlunda har vi tagit fram en lista på de deodoranter som ni kunder återkommer för att köpa från oss. Så genom Naturligt Snygg’s kunder presenterar vi:

Bäst i test 10 ekologiska och naturliga deodoranter – utan aluminium som älskas av er kunder:

 

1: Care of Gerd Unisex Deodorant

Veganvänlig: Ja Doft: Ja Betyg: 5/5

co-gerd-unisex-deodorant-60ml-tub-nyhet

 

På ohotad förstaplats ligger c/o Gerds friska och fräscha unisex-deodorant som passar både män och kvinnor. Som nu kommer i en ny klimatsmart och smidig förpackning gjort av sockerrör!

Det är en torr, roll-on-antiperspirant som motverkar odör utan att irritera huden och som ger dig en fräsch känsla hela dagen. Såklart helt fri från aluminiumklorid och alkohol.

Köp här för 159 kronor >>>

 

 

 

 

2. Care of Gerd 24/7 Deodorant

Veganvänlig: Ja Doft: Nej Betyg: 4,5/5

co-gerd-deodorant-24-7-neutral-60ml-tub-nyhet

 

Bland de som vill ha en doftfri deodorant är c/o Gerds Deodorant Neutral ett populärt val. Den har samma effektiva egenskaper som Unisex-varianten, men utan eteriska oljor och dofter för att passa även de som är känsliga eller har problem med irriterad hud. Även denna kommer i ny klimatsmart och smidig förpackning gjord av sockerrör

Köp här för 159 kronor >>>

 

 

 

 

 3.  Maria Åkerberg Saltdeo

Veganvänlig: Ja Doft: Nej Betyg: 5/5
Maria-Akerberg-Salt-deo

Maria Åkerberg Saltdeo är en effektiv deodorant som håller upp till 24 timmar.
Den är fri från doft, alkohol och aluminiumklorid. Saltdeon blöts lite lätt i vatten och gnids in i 10 sekunder på nytvättad hud. En unisex-deodorant som kan användas efter rakning och även som aftershave i ansiktet tack vare sina antiseptiska egenskaper.

Köp här för 99 kronor >>>

 

 

 

 

4.  Bruns deodorant Nr 08 – Frisk cypress

Veganvänlig: Ja Doft: Ja Betyg: 4/5

Bruns_deodorant_08

 

Bruns handgjorda deodorant Nr 08 ”Frisk cypress” är en mild deodorant som är helt fri från parabener, alkohol och aliminiumklorid. En effektiv deodorant som är poppis hos kunderna då den håller dig torr och fräsch länge. Dessutom varar den länge!

Köp här för 169 kronor >>>

 

 

 

 

5. Naturlig Deo Ekologisk Deodorant cream grapefrukt

Veganvänlig: Ja Doft: Ja Betyg: 4/5

 

Här har vi en prisvinnande krämdeodorant som flyger av hyllorna! En mjukgörande och fuktabsorberande deodorant med doft av grapefrukt som tar bort svettlukt samtidigt som den vårdar och håller huden mjuk tack vare majsstärkelse, jojobaolja och kokosolja. Innehåller inte aluminium eller alkohol. Deodoranten är vegansk och unisex.

Köp här för 159 kronor >>>

 

 

 

 

 

6. True Organic Undercover Agent deodorant

Veganvänlig: Ja Doft: Ja Betyg: 4/5

true-organic-undercover-agent_webb.jpg

 

True Organic of Sweden har utvecklat den populära roll-on-deodoranten med det fyndiga namnet Undercover Agent. Och visst fungerar den som ett hemligt ekologiskt vapen mot både svett och dålig lukt en lång dag!

 

Köp här för 159 kronor >>>

 

 

 

 

7. Acorelle Sensitive Skin Deodorant

Veganvänlig: Ja Doft: Ja, mild Betyg: 4/5

Acorelle-deodorant-roll-on-sensitive-skin

 

Acorelle sensetive skin deodorant är en mild och vårdande deodorant för känslig hud.
Den neutraliserar lukt utan att täppa till och ekologiskt kamomillvatten lugnar den känsliga huden i armhålan.

Köp här för 125 kronor >>>

 

 

 

 

8. Weleda Citrus deodorant

Veganvänlig: Ja Doft: Ja Betyg: 4/5

Weleda_Citrus_DeoSpray_100ml

 

Weleda citrus deoderant är en naturlig deodorant med en doft av citron. Den neutraliserar dålig lukt med naturliga eteriska oljor. Ett bra val för dig som vill ha en fräsch deodorant utan aluminium.

Köp här för 149 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

9. Deolicious Ekologisk creme-deodorant

Veganvänlig: Ja Doft: Vid applicering Betyg: 4/5

 

En klassisk krämdeodorant som är en favorit hos många! Deodoranten löser problemet med svett på ett effektivt och innovativt sätt. Istället för att dölja svettlukten med en parfym, jobbar Deolicious med att eliminera bakterierna som orsakar lukten. Vid applicering doftar den friskt av mint, men blir sedan helt doftfri och kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar.

Köp här för 169 kronor >>>

 

 

 

 

10. Naturlig Deo Ekologisk deodorant cream lavendel

Veganvänlig: Ja Doft: Ja Betyg: 4/5

 

 

Sist men inte minst älskar ni denna lavendeldoftande krämdeodorant från Naturlig Deo!
En mjukgörande och fuktabsorberande deodorant med doft av lavendel som tar bort svettlukt samtidigt som den vårdar och håller huden mjuk tack vare majsstärkelse, jojobaolja och kokosolja. Innehåller inte aluminium eller alkohol. Deodoranten är vegansk och unisex.

Köp här för 159 kronor >>>

 

 

 

 

Fanns din deodorant med på listan – eller har du en uppstickare du vill promota? Lämna gärna en recension på våra produktsidor för att hjälpa andra kunder att hitta rätt.

 

Här hittar du vårt stora utbud av naturliga och ekologiska deodoranter >>>

Vi berättar varför du ska välja en naturlig deodorant: