Vilken ekologisk deodorant är bäst? En av de vanligaste frågorna som vi får till vår kundtjänst från er kunder och besökare är just vilken naturlig deodorant som är bäst. Och tyvärr går det ju inte att ge ett enkelt svar på det, eftersom upplevelsen är personlig. En deodorant som någon upplever håller torrt och doftar gott, tycker någon annan inte håller måttet. Behoven varierar såklart också utifrån om man är man eller dam, tonåring eller äldre.

Men ett sätt att svara på vilken naturlig eko-deo som är bäst är att utgå på vilka som ni kunder väljer att handla, om och om igen. Så låt oss presentera:

Topp 10 ekologiska och naturliga deodoranter enligt Naturligt Snyggs kunder: 

 

PLATS 1: c/o Gerd Unisex Deodorant

OBA-Arets-produkt-2017-Care-of-Gerd-unisex-deodorant

På ohotad förstaplats ligger c/o Gerds friska och fräscha unisex-deodorant som passar både män och kvinnor.

Det är en torr, roll-on-antiperspirant som motverkar odör utan att irritera huden och som ger dig en fräsch känsla hela dagen. Såklart helt fri från aluminiumklorid och alkohol.

Köp här för 199 kronor >>>

 

 

 

 

PLATS 2: Flowers Dawn 

Flowers-deodorant-dawn-dagens-borjan

På en hedrande andra-plats kommer Flowers skira och fräscha naturliga deodorant Dawn (hette tidigare Dagens början). Vem vill inte börja dagen med en fräsch doft av morgonens första dagg på blombladen liksom?! Förutom doften uppskattar kunderna den krämiga konsistensen och de naturliga ingredienserna som motverkar bakterietillväxt och dålig lukt.

Köp här för 119 kronor >>> 

 

 

 

 

 

PLATS 3: Maria Åkerberg Saltdeo

Maria-Akerberg-Salt-deo

 

Tredje populäraste ekodeon är Maria Åkerbergs naturliga saltdeodorant. Denna saltkristall är helt doftfri, effektiv och ger inga fläckar på kläderna. Eftersom den är doftfri är den populär bland både män och kvinnor.

Köp här för 99 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

PLATS 4: Flowers Deodorant Eden 

Flowers-deodorant-eden-aprikosros

Man kan ju konstatera att svenska Flowers kan det där med naturliga deodoranter! Deras deodorant Eden (hette tidigare Aprikosros) har en blommig, fruktig och fyllig doft som känns lyxig och fräsch på samma gång. En klassiker i vårt utbud och en favorit bland kunderna.

Köp här för 199 kronor >>> 

 

 

 

 

 

 

PLATS 5: Schmidts Deodorant Rose + Vanilla Stick 

Schmidts-deodorant-stick-rose-vanilla-vinkel

Amerikanska Schmidts Deodoranter tillhör också favoriterna när ni kunder shoppar ekologiska och naturliga deodoranter. Allra populärast just nu är Rose+Vanilla i den smidiga deo-stick-varianten (Schmidts deodoranter finns också i burk samt små smidiga travelsize-stick).

Klicka här för att köpa för 149 kronor >>> 

 

 

 

 

 

PLATS 6: c/o Gerd Deodorant Neutral

Care-of-gerd-Deo_Neutral_60ml

Bland de som vill ha en doftfri deodorant är c/o Gerds Deodorant Neutral ett populärt val. Har samma effektiva egenskaper som Unisex-varianten, men utan eteriska oljor och dofter för att passa även de som är känsliga eller har problem med irriterad hud.

Köp här för 169 kronor  >>> 

 

 

 

 

 

 

PLATS 7: Schmidts Deodorant Lavender+Sage 

Schmidts-deodorant-stick-lavender-sage-vinkel

 

 

Jodå Schmidts fortsätter att leverera – inte så konstigt då de har en prisbelönt formula som är effektiv mot odör och svett. Deras variant Lavender+Sage är storsäljaren i USA och även här på Naturligt Snygg – inte så konstigt då den har en ljuvlig, lugnande doft av lavendel och salvia!

Köp här för 149 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

PLATS 8: Deolicious Ekologisk Cremedeodorant 

Deolicious-60.jpg

Ännu en deodorant tillverkad i Sverige och denna gång närmare bestämt på Gotland. Deolicious krämbaserade naturliga deodoranter finns i tre olika varianter; en doftfri, denna som doftar lätt av frisk mint vid applicering, samt Urskog som har en doft av cederträ och rosmarin.

Istället för att dölja svettlukten med en parfym, jobbar Deolicious med att eliminera bakterierna som orsakar lukten.

Köp här för 159 kronor >>>

 

 

 

PLATS 9: Schmidts Deodorant Bergamot + Lime 

Schmidts-deodorant-stick-bergamot-lime

För alla citrusälskare är den här deodoranten ett måste med en otroligt fräsch citrusdoft från bergamott och lime. Ett tips till alla som använder Schmidt’s deodoranter är att bara dra en gång i armhålan – det räcker! På det sättet sparar man på deodoranten, samtidigt som den torkar in snabbare och du minskar risken för att den ska lämna fläckar på kläderna.

Köp här för 149 kronor >>>

 

 

 

 

PLATS 10: True Organic Undercover Agent Deodorant

true-organic-undercover-agent_webb.jpg

 

Vi avslutar denna topplista med en sista svensk deodorant: True Organic of Sweden har utvecklat den populära roll-on-deodoranten med det fyndiga namnet Undercover Agent. Och visst fungerar den som ett hemligt ekologiskt vapen mot både svett och dålig lukt en lång dag!

Köp här för 139 kronor >>> 

 

 

 

 

Fanns din deodorant med på listan – eller har du en uppstickare du vill promota? Lämna gärna en recension på våra produktsidor för att hjälpa andra kunder att hitta rätt.

Här hittar du hela vårt stora utbud av naturliga och ekologiska deodoranter >>>