Vilken ekologisk deodorant är bäst? En av de vanligaste frågorna som vi får till vår kundtjänst från er kunder och besökare är just vilken naturlig deodorant som är bäst. Och tyvärr går det ju inte att ge ett enkelt svar på det, eftersom upplevelsen är personlig. En deodorant som någon upplever håller torrt och doftar gott, tycker någon annan inte håller måttet. Behoven varierar såklart också utifrån om man är man eller kvinna, tonåring eller äldre.

Men ett sätt att svara på vilken naturlig eko-deo som är bäst är att utgå på vilka som ni kunder väljer att handla, om och om igen. Så låt oss presentera:

Topp 10 ekologiska och naturliga deodoranter enligt Naturligt Snyggs kunder:

 

PLATS 1: c/o Gerd Unisex Deodorant

OBA-Arets-produkt-2017-Care-of-Gerd-unisex-deodorant

På ohotad förstaplats ligger c/o Gerds friska och fräscha unisex-deodorant som passar både män och kvinnor.

Det är en torr, roll-on-antiperspirant som motverkar odör utan att irritera huden och som ger dig en fräsch känsla hela dagen. Såklart helt fri från aluminiumklorid och alkohol.

Köp här för 199 kronor >>>

 

 

 

 

 

PLATS 2: c/o Gerd Deodorant Neutral

Care-of-gerd-Deo_Neutral_60ml

Bland de som vill ha en doftfri deodorant är c/o Gerds Deodorant Neutral ett populärt val. Har samma effektiva egenskaper som Unisex-varianten, men utan eteriska oljor och dofter för att passa även de som är känsliga eller har problem med irriterad hud.

Köp här för 199 kronor  >>> 

 

 

 

 

 

 

PLATS 3: Bruns Deodorant nr 08 – Frisk Cypress

Bruns_deodorant_08

Bruns handgjorda deodorant Nr 08 ”Frisk cypress” är en mild deodorant som är helt fri från parabener, alkohol och aliminiumklorid. En effektiv deodorant som är poppis hos kunderna då den håller dig torr och fräsch länge. Dessutom varar den länge!

Klicka här för att köpa för 169 kronor >>> 

 

 

 

 

 

 

 

PLATS 4: Naturlig Deo Cream Deodorant Grapefrukt 

Här har vi en prisvinnande krämdeodorant som flyger av hyllorna! En mjukgörande och fuktabsorberande deodorant med doft av grapefrukt som tar bort svettlukt samtidigt som den vårdar och håller huden mjuk tack vare majsstärkelse, jojobaolja och kokosolja. Innehåller inte aluminium eller alkohol. Deodoranten är vegansk och unisex.

Köp här för 159 kronor >>>

 

 

 

 

 

PLATS 5: True Organic Undercover Agent Deodorant

true-organic-undercover-agent_webb.jpg

 

True Organic of Sweden har utvecklat den populära roll-on-deodoranten med det fyndiga namnet Undercover Agent. Och visst fungerar den som ett hemligt ekologiskt vapen mot både svett och dålig lukt en lång dag!

Köp här för 149 kronor >>> 

 

 

 

 

 

PLATS 6: BRUNS Deodorant nr 09 – Oparfymerad

Bruns_deodorant_09

Nr 09 är en handgjord deodorant som även denna är mild för huden och helt fri från parabener, alkohol och aliminiumklorid. Nr 09 är oparfymerad och fungerar därför bra till dig som är känslig för doft. 

Köp här för 169 kronor  >>> 

 

 

 

 

 

 

PLATS 7: Bruns Deodorant nr 10 – Klassisk engelsk ros

Bruns deodorant nr 10

Här är Nr 10 med doft av upplyftande doft av nyplockad ros och engelsk trädgård. Nr 10 är likt sina deo-kompisar en mild och effektiv deodorant som håller hela dagen!

Köp här för 169 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

 

PLATS 8: Bruns Deodorant nr 6 – Mustig Pomelo

Bruns deodoranter fortsätter att leverera! Här är Nr 6 med doft av mustig citrus och bark. Nr 6 är likt sina deo-kompisar en mild och effektiv deodorant som håller hela dagen!

Köp här för 169 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

 

PLATS 9: Deolicious Ekologisk Deodorant

 

En klassisk krämdeodorant som är en favorit hos många! Deodoranten löser problemet med svett på ett effektivt och innovativt sätt. Istället för att dölja svettlukten med en parfym, jobbar Deolicious med att eliminera bakterierna som orsakar lukten. Vid applicering doftar den friskt av mint, men blir sedan helt doftfri och kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar.

Köp här för 169 kronor >>>

 

 

 

 

 

PLATS 10: Naturlig Deo Cream Deodorant Lavendel

 

Sist men inte minst älskar ni denna lavendeldoftande krämdeodorant från Naturlig Deo! En mjukgörande och fuktabsorberande deodorant med doft av lavendel som tar bort svettlukt samtidigt som den vårdar och håller huden mjuk tack vare majsstärkelse, jojobaolja och kokosolja. Innehåller inte aluminium eller alkohol. Deodoranten är vegansk och unisex.

Köp här för 159 kronor >>>

 

 

 

 

Fanns din deodorant med på listan – eller har du en uppstickare du vill promota? Lämna gärna en recension på våra produktsidor för att hjälpa andra kunder att hitta rätt.

 

Här hittar du hela vårt stora utbud av naturliga och ekologiska deodoranter >>>