Vi på Naturligt Snygg välkomnar hudvårdsmärket Snow Fox till shoppen – hudvård för den känsliga huden! Sheetmasks, Gua Sha-stenar, jade och quarts rollers – allt för att ge din hud bästa möjliga förutsättningar!

Snow Fox har sitt ursprung i Australien där skaparen av märket, Phoebe Song, är född. Sedan dess har märket blivit globalt och numera tillverkas Snow Fox-produkter även i USA och Japan.

Bakgrunden till hudvårdsserien var att Phoebe led av rosacea och försökte hitta hudvård för att lindra detta, utan resultat. Hon bestämde sig då för att själv tillverka något som fungerade för henne och för andra. Hon reste tillbaka till sina föräldrars hemland Taiwan, där hon tillsammans med kemister utvecklade Snow Fox ursprungliga formel. De arbetade fram formeln genom att kombinera traditionella österländska helande metoder med modern vetenskap.

Snow Fox genomsyras av stor omsorg av miljön, och de använder därför enbart naturliga ingredienser som kommer från hållbara förhållanden. Alla ingredienser genomgår kliniska tester innan lansering. Och alla förpackningar är återvinningsbara.

Här presenterar vi Snow Fox olika produktkategorier – häng med!

 

Sheet Masks från Snow Fox

Varje mask har sitt eget serum och syfte. Att använda en sheetmask i sin dagliga hudvårdsrutin ger det där lilla extra till huden och förbättrar resultatet för din hud.

snow fox japanese cherry blossom & white tea smoothing mask

Snow Fox Mask Japanese Cherry Blossom and White Tea Smoothing Mask jämnar ut huden, ger den lyster och fyllighet. Det är en perfekt mask att lägga när du vill att huden ska vara i toppform!

Köp här för 399 kronor >>>

 

 

snow fox arctic breeze rescue mask

 

Snow Fox Sheet Mask Arctic Breeze Rescue är SOS-behandlingen för torr hud! Den återfuktar intensivt samtidigt som den lugnar och huden får en riktig boost efter användningen!

Köp här för 399 kronor >>>

 

 

snow fox herbal youth preservation mask

 

Snow Fox Sheet Mask Herbal Youth Preservation är masken för dig med mogen och torr hy. Den verkar uppstramande med en plumpingeffekt samtidigt som den återfuktar på djupet.

Köp här för 399 kronor >>>

 

Gua Sha och ansiktsrollers från Snow Fox

Snow Fox har ett utvalt sortiment av Gua Sha-stenar och ansiktsrollers. Deras stenar och rollers är gjorda av fantastiskt material och känns lyxiga mot huden.

snow fox rose quartz facial roller jade roller

 

Snow Fox Rose Quartz Facial Roller är tillverkad av 100% rosenkvartskristall och är den så kallade Godess Stone! Kontinuerlig användning ger en bättre hudstruktur och lyster!

Köp här för 299 kronor >>>

 

 

Snow Fox Snowy Jade Gua Sha är en gua sha-sten tillverkad i 100% vit snö-jade. Genom att vara naturligt sval minskar den svullnader och stress i huden. Hängiven användning ger positiv effekt för huden i ansiktet.

Köp här för 259 kronor >>>

 

snow fox snowy jade roller & gua sha set

 

Snow Fox Snowy Jade Roller & Gua Sha Set innehåller en gua sha-sten och en Jade-roller i vit snö-jade. Tillsammans ökar dom cellförnyelsen i huden och motverkar stress och svullnad!

Köp här för 699 kronor >>>

 

 

 

Du hittar hela Snow Fox sortiment här >>>

Våra Gua Sha och skinrollers hittar du här >>>