Ekologiska deodoranter. Äntligen Sverige-premiär för tre nya deodoranter från Schmidt’s Natural Deodorant med ljuvliga dofter som är perfekta nu till sommaren – eller vad sägs om Coconut & Pineapple, Jasmine Tea och Lavender Tips?!

Alla nyheter hör till Schmidt’s sensitive-serie som även passar dig som har lite känsligare hud. De innehåller ingen bikarbonat och är perfekta för dig som är överkänslig eller allergisk mot detta eller lätt får utslag.

Coconut & Pineapple är en härlig sommarklassiker med en tropisk och generös doft av kokos och annans. Hörde vi Pina Colada någonstans?!

Jasmine Tea har en ljuvlig doft av jasminblommor, med en underton av grönt te, som ger dig känslan av en lummig sommarförmiddag.

Lavender Tips har en klassisk och naturlig lavendeldoft, som många upplever som lugnande och rogivande. Perfekt när man behöver komma i balans och släppa stressen.

Förutom dessa tre nyheter kommer Schmidt’s att uppdatera utseendet på hela sensitive-serien under våren, men det är fortfarande samma milda men effektiva formula, som hjälper dig att ta bort odörer och absorbera fukt och svett.

Här hittar du hela sortimentet från Schmidt’s >>>

 

Mer läsning för dig:

Månadens kundfavorit: Schmidt’s Rose & Vanilla Deodorant >>>

Vilken Schmidts-deo är din favorit? Miniguide till alla dofter >>>