Deo-vinnaren i Organic Beauty Awards har äntligen landat i Naturligt Snygg-shoppen! Svenska märket Naturlig Deo startades 2015 av Sara Lindahl från Norsjö i Västerbotten när hon hade svårt att hitta en fungerande ekologisk deodorant utan aluminium. Med långa innehållsförteckningar som är svåra att förstå, ville Sara skapa en deodorant med så få och noggrant utvalda ingredienser som möjligt. Produkterna är handgjorda med omsorg för både människa, djur, natur och är helt veganska.

naturlig deo alla deodoranter

Huvudingredienserna i unisex deodoranten är ekologisk kokosolja som är mjukgörande och antibakteriellt, majsstärkelse som arbetar fuktabsorberande samt bikarbonat som eliminerar svettlukt. Jojobaolja vårdar och mjukgör likt kokosoljan – en deodorant som gör allt vi vill: tar bort svettlukt men som vårdar och mjukgör under armarna! Deodoranten är helt fri från aluminium, alkohol, onödiga kemikalier och andra tillsatser. Kommer i dofterna lavendel, kokos, grapefrukt samt doftfri.

Behöver du en deo för fötterna? Ingen fara – Naturlig Deo har även en fotdeo:

naturlig deo foot deo

En ekologisk deodorant för dina fötter som arbetar med att eliminera svettlukt och absorbera fukt på ett naturligt sätt. Denna är, likt deodoranten, handgjord med få och noga utvalda ingredienser som gör fötterna mjuka och vårdar med hjälp av kokosolja, jojobaolja, karnaubavax. Fotdeon är även berikad med svamphämmande eterisk olja. En ekologisk, vegansk och unisex fotdeo med doft av naturlig citrus och patchouli som arbetar antibakteriellt.

 

 

 

 

Klicka här för att komma till alla deodoranter från Naturlig Deo! >>>