RMS Beauty lanserar nu härliga nyheter – tre varianter av Luminizing Powder! Grundaren och makeup artisten Rose-Marie Swift har inspirerats av märkets populära highlighters och bronzer i krämform och har nu skapat dessa i puderform. Det fina pudret har pressas utan uppvärmning för att behålla alla näringsrika ingredienser och för att undvika att torka ut huden. Luminizing Powder innehåller även närande och vårdande buritiolja.

Dessa silkeslena, lystergivande puder finns i tre varianter:

RMS Beauty Grande Dame Luminizing Powder

Luminizing Powder Grande Dame – Inspirerad av krämhighlightern Magic Luminizer ger denna puderhighlighter en champagne-färgad nyans på huden. Applicera på ansiktets och dekolletagets höga punkter för lyster; ögonvrå, kindben, amorbåge, brynben, nyckelben och axlar.

RMS Beauty Midnight Hour Luminizing Powder

Luminizing Powder Midnight Hour – Ger en rosé-färgad nyans på huden och är inspirerad av krämhighlightern Master Mixer. Universell nyans som passar alla hudtoner. Applicera på ansiktets och dekolletagets höga punkter för lyster; ögonvrå, kindben, amorbåge, brynben, nyckelben och axlar.

RMS Beauty Madeira Bronzer Luminizing Powder

Luminizing Powder Madeira Bronzer – Ger en solkysst, skimrande hud och är inspirerad av krämbaserade Buriti Bronzer. Fungerar på alla hudtoner och kan även användas som en highlighter på mörkare hudtoner.  Applicera på ansikte och dekolletage för solkysst hud; över näsa, panna, under kindben, nyckelben och axlar.

RMS Beauty Luminizing Powder Brush

RMS Beauty lanserar även en ny borste anpassad till puderprodukter – Luminzing Powder Retractable Brush som med sina täta, mjuka strån ger ett felfritt resultat på huden. Borsten kommer i en smart metallhylsa med lock som skyddar borsten från smuts, perfekt att ha med i handväskan eller sminkväskan då den inte behöver något ytterligare skydd.

 

MER LÄSNING FÖR DIG: 

Här kan du spana in vårt sortiment av smink från RMS Beauty >>>

Hannah Sjöström: En kärleksförklaring till RMS Beautys Un Cover Up >>>