Det är inte alltid lätt att hitta rätt foundation, med tanke på alla olika nyanser som finns. Vi gör det lättare för dig! Zuii Organics – Lux Luminescent Liquid Foundation finns i flera olika nyanser och är dessutom helt naturliga och ger en fin finish. Nedan hjälper vi dig att hitta rätt nyans till just din hudton. 

 

 

Så hittar du rätt nyans

Att välja rätt nyans när man e-handlar kan kännas svårt, men här finns en guide till de olika nyanserna. Zuii Lux Luminescent Liquid Foundation har bra täckande förmåga och går bra att applicera bara en gång. För dig som föredrar mer täckning går det bra att arbeta på mer täckning med fler lager.

Det första som är bra att ta reda på innan du väljer en nyans är vilken underton din hud har. Undertonen är den färg din hud har som lyser igenom det översta hudlagret. Drar den åt kallare rosa eller varmare gula toner? Detta är inte det lättaste att fastställa, men ett tips är att titta på halsen eller käken. Ett annat tips är om du passar i guld eller silversmycken? Guld – varm hudton och silver – kall hudton.

 

IVORY

Passar till ljus/mycket ljus hud. Ta mig till Ivory>>

 

DUSK

Passar till ljus/mellanljus hud med en neutral underton. Ta mig till Dusk>>

 

DRIFTWOOD

Passar till mellanljus hud med varm underton. Ta mig till Driftwood>>

 

COCONUT

Passar till medium hud med varm underton. Ta mig till Coconut>>

 

SUNKISSED

Passar till medium hud med kall underton. Ta mig till Sunkissed>>

 

 

PEARL

Passar till medium hud med varm underton. Ta mig till Pearl>>

 

Känner du dig fortfarande osäker kan du börja med att köpa testers och prova nyansen i verkligheten innan du investerar i en fullstor produkt. Kontakta kundservice hos oss på Naturligt Snygg på kundservice@naturligtsnygg.se >>>