Snart är det dags för Green Beauty Day på Münchenbryggeriet i Stockholm! Och bland föreläsarna märks Anna-Lena Wiklund Rippert & Johan Wiklund från svenska hudvårdsmärket C/o Gerd, som kommer att tala om minimalistisk hudvård. 

 

”Stärk din huds naturliga mikrobiom – less is more” har C/o Gerd döpt sin föreläsning till och där får du alltså möta  grundarna Anna-Lena Wiklund Rippert & Johan Wiklund. De vill inspirera till en holistiskt och minimalistiskt tankesätt när det kommer till hudvård. De kommer att berätta om filosofin och om varför deras hud- hår- och kroppsvård blivit så framgångsrik i Sverige och utomlands.

Efter föreläsningen ska du ha fått förståelse vad huden behöver och varför naturliga och ekologiska råvaror låter din hy nå en hud i balans. Du ska även ha fått en känsla och stor förståelse för hur du kan tänka multifunktionellt när det kommer till produkter.

 

Green Beauty Day 8 oktober

Lördag den 8 oktober öppnar vi alltså dörrarna för Green Beauty Day – en heldagsmässa för dig som älskar naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Mässan går av stapeln på Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm. Du kan förvänta dig flertalet utställare som säljer smink, hudvård och hårvård, trevligt mingel och flera inspirerande föreläsare från den gröna skönhetsvärlden. Här kan du läsa mer om Green Beauty Day 2022. 

Köp din biljett till Green Beauty Day här >>>