Makeup-guide. Vi är många som är förälskade i RMS Beautys krämbaserade makeup som är gjord av rena ekologiska ingredienser och som verkligen vårdar huden samtidigt som den lyfter din skönhet! Dessa snygga baser och smickrande färger i lyxiga glasburkar gör det lätt att bli naturligt snygg snabbt!

RMS Beautys produkter är baserade på kokosolja, ricinolja, jojobaolja, bivax, kakaosmör och rosmarinextrakt som verkar vårdande och läkande på huden och ger din hud lyster, liv och lyfter fram det bästa av dig på ett så naturligt sätt som möjligt.
Flera av produkterna har dubbla användningsområden – tex kan Lip2Cheek användas både som läppfärg och rouge – och baserna Un Cover Up kan användas både som foundation och concealer. De flesta av produkterna är framtagna för att användas med hjälp av fingrarna, och tack vare innehållet som är anti-bakteriellt, är det inga problem att doppa fingrarna i burkarna!

Här ger vi dig en snabbguide till RMS Beautys härliga, lyxiga och smarta makeup-sortiment:

 

RMS-Beauty-Lip2Cheek-Modest.jpg

 

 

Lip2Cheek – läppfärg och rouge i ett. En storsäljare som finns i 10 nyanser: från skiraste rosa till mörkt lila. Applicera med fingrarna eller med Skin2Skin Blush Brush.

 

 

 

 

 

RMS-Beauty-Un-cover-up-shade-11.jpg

 

 

 

De krämbaserade baserna Un Cover-Up är fantastiska multiprodukter som både kan användas som concealers och foundations. Dessutom vårdande och återfuktande för huden. Applicera med fingrarna eller med Skin2Skin Foundation Brush.

 

 

 

RMS Beauty Eye Polish - Aura

 

 

Eye Polish är en krämbaserad ögonskugga i 10 stycken supersnygga nyanser med bra täckning och lagom skimmer. Kan också appliceras med fingrarna eller med RMS Beautys Eye Polish Brush.

 

 

 

 

RMS_Beauty_Pressed_Eyeshadow_GR-19

 

 

 

Swift Eye Shadow är pressade puderögonskuggor som finns i 18 olika nyanser. Enkla att applicera och utvecklade för dig som föredrar puderbaserade framför krämbaserade ögonskuggor.

 

 

 

Living Luminizer

 

 

 

Finaste glowet får du med RMS Beautys grymma highlight- och bronzingprodukter: klassikern Living Luminizer har sällskap av bland andra Magic Luminizer, Master Mixer och Buriti Bronzer.

 

 

 

RMS Beauty ‘Un’ Powder - puder

 

 

 

Un Powder är sammetslena och fint fördelade lösa puder som ger din makeup en perfekt finish och ökar hållbarheten. Finns i en ofärgad transparent nyans och tre färgade nyanser.

 

 

 

 

RMS Beauty’s new highlighter palette Luminizer X Quad

 

 

 

Missa heller inte övriga set och presentförpackningar från RMS – där du får extra många nyanser till ett förmånligt pris! Tex denna Luminizer X Quad som innehåller 4 olika nyanser av skimrande highlighters!

 

 

 

 

Här hittar du hela sortimentet från RMS Beauty >>>