Ni har väl inte missat dessa fantastiska nyheter från Tata Harper? Vi utökar sortimentet med fler härliga cleansers från Tata Harper, för att du ska kunna hitta precis rätt rengöring för din hud! Läs vår guide till de populära rengöringarna från Tata Harper:

 

Tata Harper Clarifying Cleanser – oljig, obalanserad hud eller som lätt får finnar

En löddrande gelrengöring som är perfekt för dig som har oljig, obalanserad hud eller som lätt får finnar. Clarifying Cleanser rengör på djupet och tar bort smuts och orenheter som täpper igen porerna. Den är svalkande och återfuktande så du inte torkar ut huden när du rengör och ger dig en skön matt finish. Finns som 125 ml i en behändig pumpflaska eller lite mindre tub på 50 ml.

Här hittar du Tata Harper Clarifying Cleanser 125ml >>

Här har du Tata Harper Clarifying Cleanser 50 ml >>

Tata Harper Purifying Gel Cleanser – fet eller obalanserad hud

En rengöringsgel som är till för dig med fet eller problemhy. Utan att rubba den naturliga fuktbalansen så avlägsnar den smuts på djupet, rensar bort överskottstalg och döda hudceller. Bland ingredienserna hittar vi bland annat socker, broccoliemxtrakt och fruktenzymer som rengör och minskar synligt stora porer. Den ger även huden en fin lyster med hjälp av eteriska oljor. Massera in gelen ordentligt på huden tills den övergår till en mjölk och skölj sedan med ljummet vatten. Purifying Gel Cleanser kommer i pumpflaska 125 ml som passar perfekt i badrummet eller som en mindre tub på 50 ml.

Här kommer du till Tata Harper Purifying Gel Cleanser 125 ml >>

Här finns Tata Harper Purifying Gel Cleanser 50 ml >>

Tata Harper Refreshing Cleanser – torr och känslig hud

En mjölkrengöring som passar alla hudtyper men framför allt dig med torr och känslig hud. Med hjälp av enzymer från granatäpplen så löser den upp orenheter och talgansamlingar samtidigt som den lämnar huden ren, återfuktad och förnyad med lyster. Den inehåller även pilbark som minskar inflammation och rödlera som stimulerar blodcirkulationen och drar ihop porerna. Massera lätt in den i huden för att aktivera enzymerna och skölj sedan av noga. Refreshing Cleanser kommer i en smidig pumpflaska på 125 ml.

Här kommer du till Tata Harper Refreshing Cleanser 125 ml >>

tata harper softening cleanser känslig hud

Tata Harper Softening Cleanser – känslig hud

En rengöring som passar alla hudtyper, men speciellt dig som har känslig eller reaktiv hud. Rengöringen vårdar huden medan den försiktigt löser upp smuts, solskydd, föroreningar och orenheter. Ett lipidkomplex stöder en hälsosam hudbarriär och återställande näringsämnen hjälper till att lugna ner och mjuka upp stressad, reaktiv hud. Jojobaextrakt rengör och hjälper till att lösa upp smuts som gör att huden känns ren och smidig. Näringsrik, pressad ringsblomsjuice är fylld med antioxidanter och näringsämnen som hjälper till att skydda huden från yttre påverkan samt är närande och lugnande för stressad hud. Maracujafröolja är känt för att främja naturlig reparation, regenerering och lugna skadad hud. Rengöringen innehåller inte parfym eller eteriska oljor.

Här kan du köpa Tata Harper Softening Cleanser 125 ml >>

 

Tata Harper Green Beauty Heroes Set – ansiktsmask, serum och ansiktskräm

Här är en 3-stegsrutin i smart resestorlek. Exfoliera, ge lyster och återfukta med det här smarta kitet med Tata Harpers bästsäljare! I kitet ingår Tata Harper Resurfacing Mask 30 ml,Tata Harper Resurfacing Serum 10 ml och Tata Harper Water-Lock Moisturizer 10 ml. Produkterna arbetar tillsammans för att ge dig en len hälsosam hud och passar de flesta hudtyper förutom de allra känsligaste.

Här hittar du Tata Harper Green Beauty Heroes Set >>

Tata Harpers produkter är handgjorda i Vermont, USA och är formulerade med höga halter av ekologiska ingredienser som certifierade enligt Ecocert. Samtliga produkter bär PETA-märkningen Beauty Without Bunnies och Leaping Bunny. Merparten av Tata Harpers produkter är också veganvänliga.

Mer läsning om Tata Harper: 

En rengörande mask som ger glow!